Megtartanátok?
Van egy 5 hónapos fiam, 32hètre született toxèmia miatt, összesen 15hetet feküdtem vele korhàzban. Szerencsère úgy tűnik semmi baja, dèvènyre jàrunk de hàt idõben születetteknek is kell nèha.
Most attól tartok megint terhes vagyok. Nem csinàltam mèg tesztet nem is merek...de a tünetek megvannak....
Gyógyszert szedek ès megszakìtàst is alkalmaztunk mellette de mègis összejött valahogy, pedig az elsõre 2 èvet vàrtunk....
Retegek a terhessègtõl,nem istudom fel lehet e nevelni kèt ilyen kis korkülönbsèggel a gyerekemet...mit tegyek? Tanàcsok?
Tanács: csinálj egy tesztet, utána lehet agyalni a többin. Gyógyszer mellett sztem negativ lesz! ha mégis pozitív akkor pedig beszéld meg a férjeddel, h ő mit szól hozzá.
Amúgy megtartanám, de én alapból több gyereket szeretnék és kis korkülönbséggel..
milyen gyogyszert szedtel paracetamolt?
nem hiszem el komolyan
toxemia utan koraszules utan nem valami jo dolog egy uj terhesseg de ha segeny geyrek mar ott van akkor szuld meg
Csak kíváncsiságból: magad sem bíztál a gyógyszerben, hogy kiszállás is volt? Avagy tényleg paracetamolra gondolsz? :)
Gratulálok egyébként!
Cerazettèt szedtem, rendesen minden nap ugyan abban az időpontban....ès sohasem bíztam a gyogyszerekben....
Az orvos azt mondta csökken az esèlye toxèmiànak ha minnèl hamarabb jön a következõ baba....nem tudom mi lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!