Majdnem 44 évesen ti megtartanátok a babát? Mindenre
számítottunk, csak erre nem.
Figyelt kérdés
Nem számítottunk rá, nagyon rosszkor jött ez most, hogy teherbe estem. Hamarosan betöltöm a 44et, van egy három éves fiam, akit természtesen nagyon szeretek és a férjem is. Az igazság az, hogy pokoli szülésem volt, 30 óra vajúdással, repedéssel és minden "finomsággal", gondolni sem merek újabbra, pláne ennyi idősen. Anyagilag viszonylag jól állunk, de én nem léphetek ki a munkahelyemről jelenleg (nagyon fontos ügyön dolgozom), szüleim is betegek meg a férjemé is. Fiammal sem egyszerű helyzet, panaszkodnak rá az oviban, próbálom megoldani, nagyon hisztis-sírós nem akar beszokni, pedig bölcsibe is járt :S Már a gyermekpszichológuson is gondolkodtam. Itthon tündéri, de ott állítólag ... ááá hosszú.
Ti mit tennétek a babával? Kb. 5 hetes vagyok és szakmabeli is, ha pont én megyek abortuszra, az "szépen" nézne ki, de??
Egyáltalán nem egyszerű helyzet, én azt mondom beszéljétek át és dönts ésszerűség alapján. Én nem tartanám meg, de nem a munkahely és a gyerek miatt, hanem a korod miatt.
2014. jan. 30. 21:12
2/34 anonim válasza:
Nehéz döntés:) Ezt nektek kell tudni:) Beszéljétek meg a férjeddel:)
2014. jan. 30. 21:12
3/34 anonim válasza:
Megtartanám, a nagy is csak 3 éves, akkor sem voltál fiatal amikor ő született, az plusz 3 év már nem számít.
2014. jan. 30. 21:13
4/34 anonim válasza:
Megtartanám.
Félnék ha elvetetem megver az Isten:)
Lehet a nagynak is jólenne, jót tenne a tesó.
2014. jan. 30. 21:20
5/34 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, férjemmel már beszélgettünk róla, ő nem tartaná meg. A fiammal amúgy sem tudjuk, "mi van", na most már csak egy testvér hiányozna neki és viehetném pszichológushoz. Azért meg nem akarom megszülni, hogy babyszitter nevelje fel a testvérét, mert anyagilag meg tudnám oldani, de nem szeretném.
2014. jan. 30. 21:20
6/34 A kérdező kommentje:
Bennem a gát ugyebár az, vallásos nem vagyok ugyan, de orvos igen. Mondjuk nem én csinálnám, de akkor is :S
2014. jan. 30. 21:23
7/34 A kérdező kommentje:
Fiam meg tényleg lehetetlen, ötletem sincs mi lehet a baj: tisztességesen van nevelve, játszunk-foglalkozunk vele a férjem és én is, van a nagyszülőknél is, nincs elkényeztetve, vannak "barátai" is gyerekek, soha nem hagytam bébyszitterre, erre mégis ez van. Tényleg tanácstalan vagyok, nagyon.
2014. jan. 30. 21:28
8/34 anonim válasza:
Én is megtartanám,pont azért mert az elsőt nem fiatalon szülted és még csak 3 éves.
Azért még van minimum 8 hónap mire megszületne,addig simán rendeződhetnek fiaddal a dolgok az oviban,és nem kell feltétlen,hogy megviselje a tesó érkezése.
Amúgy ne haragudj,nem látok bele az életetekbe,de azt érzem,hogy te sem nagyon akarod ezt a picit:(
Hiszen akkor biztosan megoldanátok!
2014. jan. 30. 21:30
9/34 anonim válasza:
Kamu ez a.kerdes! Ha te " orvos " lennel, tuti nem ide irkalnal
2014. jan. 30. 21:31
10/34 anonim válasza:
Hát, ha már a férjeddel is átbeszéltétek a dolgokat, és döntést hoztatok, mind ketten, és szerintem ugyan abban "egyeztetek" meg. Akkor már meg is van a kérdésedre a válasz! Talán inkább, csak megerősítést kérsz, de tudod mit szeretnél, vagy kell tenned. Egyébként, sajnálom nagyon, hogy így alakul, szerintem jól gondolom mire készülsz, de tedd meg, azt amit tényleg szeretnél. Ne azon kattogj viszont, mit szólnak a körülötted lévők vagy dolgozók, ők nem láthatnak bele a magán életedben, ha meg igen, sincs hozzá közük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!