Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Majdnem 44 évesen ti megtartan...

Majdnem 44 évesen ti megtartanátok a babát? Mindenre számítottunk, csak erre nem.

Figyelt kérdés

Nem számítottunk rá, nagyon rosszkor jött ez most, hogy teherbe estem. Hamarosan betöltöm a 44et, van egy három éves fiam, akit természtesen nagyon szeretek és a férjem is. Az igazság az, hogy pokoli szülésem volt, 30 óra vajúdással, repedéssel és minden "finomsággal", gondolni sem merek újabbra, pláne ennyi idősen. Anyagilag viszonylag jól állunk, de én nem léphetek ki a munkahelyemről jelenleg (nagyon fontos ügyön dolgozom), szüleim is betegek meg a férjemé is. Fiammal sem egyszerű helyzet, panaszkodnak rá az oviban, próbálom megoldani, nagyon hisztis-sírós nem akar beszokni, pedig bölcsibe is járt :S Már a gyermekpszichológuson is gondolkodtam. Itthon tündéri, de ott állítólag ... ááá hosszú.

Ti mit tennétek a babával? Kb. 5 hetes vagyok és szakmabeli is, ha pont én megyek abortuszra, az "szépen" nézne ki, de??

2014. jan. 30. 21:07
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Most fél év eltetével most hogy került elő ez a kérdés??? Utolsó ne oltogass úgy, hogy semmit nem tudsz rólam és az életemről!!
2014. júl. 30. 12:31
 32/34 anonim ***** válasza:

28 vagyok:

Ne haragudj, nem akartalak felzaklatni, egysze csak előjött a kérdés, gondoltam megírom neked, hogy én is igy jártam...., de nem néztem dátumot.

Senki ne ítélkeztek miattad ez miatt, mert ezt mindenkinek joga van mérlegelni, és dönteni....

2014. aug. 2. 15:17
 33/34 anonim ***** válasza:
Igen, az embereknek nincs joguk ítélkezni, úgyis mindenkinek szembe kell néznie a tetteivel egyszer.
2014. aug. 2. 15:29
 34/34 A kérdező kommentje:
Bocsi, félreértted, az utolsó kommentelőnek írtam, 30. számmal, aki azt írta, hogy most büszke lehetek magamra. Neki szólt az, hogy ne oltogasson, ha nem tud rólam semmit! Neked köszi a választ, hátha olvassa valaki hasonló problémával.
2014. aug. 3. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!