Ti mit csinálnátok akkor, ha nehéz anyagi helyzetben lennétek és az első baba mellé becsúszna egy második? Megtartanátok vagy nem?
Mi a párommal nagyon abortusz ellenesek vagyunk,denem vigyáztunk eléggé!Tudom felelötlenség,de most a véleményetekre lennék kíváncsi nem az ocsmárolásra.Mert akartunk volna még egyet csak nem most,hanem egy pár év múlva!
2 hónapos babó anyukája
2 hónapos, és te máris terhes vagy? Az hogy lehet? Biztos hogy terhesség? !
Amugy nem tartanám meg.
Én amondó vagyok, hogy ha megtudtok így élni, akkor ahol 1 baba el tud aludni, ott kettő is. Pelusra kell csak később költeni,mert a ruha adott lesz az elsőtől.
De igen nagy felelőtlenség, ha 2 hónapos a babád, és már rögtön terhes is vagy. Mert a méhnek 1-1,5 év kell a teljes regenerálódáshoz. Nem is biztos,hogy ki tudnád hordani ez okból. Nem tudni...
De élni ésszel lehet csak a mai világban!!!
5 hós baba anyukája
Ha megoldható lenne úgy hogy csak magamon és a páromon spórolok, akkor igen.
Ha a gyerekeknek sem tudnánk gyümölcsöt-zöldséget, húst, gyógyszert venni, akkor elvetetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!