Nemvárt napján és nemvárt utáni napon első vizeletből 3 pozitív teszt. Rá két napra nem első vizeletből két nagyon-nagyon halvány teszt. Elment a baba? (mindegyik teszt másfajta volt)
Nemvárt napján pozitív: sima clear blue, digitális clear blue, medilab
Következő nap: medi lab de jóval erősebb lett mint a előtte való napi
Rá két napra: medi preg és x-epil nagyon nagyon halvány pozitív
Felszívódhatott a baba?
a hcg hormon akkor is kimutatható volna... nekem 3 negatív tesztem van nem első vizeletből és 1 pozitív első vizeletből nem várt után 1 héttel mind.
szerintem még nincs "annyi" hormon... Vársz egy pár napot és megismétled biztos nem gyengül a csíkod hanem erősödik :)
most előttem egy ugyanolyan medi labot mint két nappal ezelőtt és nincs csík (jobban mondva ha akarom látom, ha akarom nem):( Akkor ennyi volt?
Ilyenkor mit kell csinálni? Várni, hogy megjöjjön vagy dokihoz menni? De ő ilyenkor még nem is lát semmit mert elvileg 4 hetes vagyok nem?
Szerintem ne aggódj!
Én is nemvárt után 1 nappal két erős pozit teszteltem (egyiket reggeliből, egyiket délután), másnap "csak úgy" teszteltem egy újat, az meg nagyon halvány lett.
Bár (hál Istennek!) nem volt soha vetélésem, de ha jól gondolom, az vérzéssel jár.
ez mindenképp 5 pozitív és 1 negatív/nem értékelhető teszt... Ne izgulj ott lesz az a baba. :)
Ha felszívódik is kutatható a hcg még. Nővéremnek egészségügyi ab. után 1 hónappal is pozitív tesztje volt, halványka de pozitív...
7-es válaszoló!
Igen, ez a félelmem, hogy felszívódott, de azért még kimutatható valamennyi hcg a vizeletből:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!