Méhen kívüli terhességről és főként tapasztalatokról szeretnék kérdezni! Kérek mindenkit, akinek volt, írja le mit érzett, mikor derült ki? Mi lett a vége?
méhen kívülit észrevették volna, és ugyanolyan tünetre, csíkra, mint a "rendes"
inkább hormonproblémára gyanakodnék
várd meg a következő vizsgálatot, más nem tudsz tenni sajnos, drukkolok, hátha...!
Szia! Nekem volt méhenkívüli terhességem,most januárban műtöttek,de nekem nem ilyen tüneteim voltak,mint neked.
A várható menzesz után 4 nappal teszteltem nagyon erős pozitívat. Azért csak 4 nappal,mert csalódtam már párszor. Fel sem fogtam,hogy végre pozitív a teszt. Pár nap múlva újra megismételtem,újra pozitív. 6 hetes voltam pontosan,mikor elmentem magánorvoshoz,ahol pár perces vizsgálat után kiderült,hogy méhen kívűl,a jobb petevezetékben tapadt meg a babánk. Amire emlékszem,hogy még volt vastagon a méh nyálkahártyája,azt mondta a doki,hogy a testén készült a terhességre. Másnap kórházba mentem,ahol 2 nap múlva műtöttek.
Ha kíváncsi vagy arra is,szívesen leírom,de amíg nem biztos,hogy neked is az van,addig szerintem nem kell ezen agyalnod.
Nekem semmi tünetek nem volt,se terhes,se fájdalom,se vérzés,se görcs.
Nem tudom,tudtam e segíteni. Szerintem,ha véreztél,és a nyálkahártyád se vastag,akkor nem vagy méhenkívüli,de majd az orvos úgyis megnéz. Addig kitartást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!