Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltatok már mártírok a...

Voltatok már mártírok a terhesség alatt, vége felé?

Figyelt kérdés
Én MOST az voltam. Szólt a munkába lévő párom hogy későn ér haza, és hozassak be fát holnapra rokonaimmal akik a szomszédba laknak. De én inkább bevödröztem kb 6 szor fordultam. És csak úgy kapkodtam a levegőt. 31 hetes vagyok. Remélem nem emeltem meg magam nagyon. Ti voltatok már ilyenek? hogy inkább nem szóltok és megoldjátok, aztán utána már megbántatól? Vagy csak én vagyok ilyen mártír?
2013. jan. 27. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
71%

Félidős terhes voltam, jó tavasz volt már, amikor betonozás volt itthon és megkértek, hogy mivel itthon voltam, ezért indítsam be a locsolót és locsoljam meg a betont. De mivel szétcsúszott a tömlő és nem tudtam megcsinálni, ezért úgy hordtam ki kannával a vizet az amúgy nem kis területű betonra. Úgy voltam, majd megoldom.

Hát, utána nem éreztem valami jól magam, le kellett pihennem, mert megfájdult kicsit a hasam, de szerencsére nem lett semmi gond belőle, de a lelkemre kötötték, hogy többet ilyet ne csináljak!:)

2013. jan. 27. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Fel kéne már adni ezt a fene nagy büszkeséget. Konkrét példám nincs most, de én is utálom ezt a kiszolgáltatottságot /mert v.milyen szinten az/

Soha nem szerettem függeni a másiktól, ezért néha én is csinálok hülyeségeket, pedig nem kellene.

2013. jan. 27. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
festés előtt álltunk, de csak húztuk az időt, mert tapétát kellett kaparni, amihez páromnak nem igazán volt kedve. a szobát már kipakoltuk amúgy, tehát tényleg csak a kaparászás volt hátra... na egy reggel elment dolgozni, és mire hazajött kezdhetett neki a glettelésnek, mert megcsináltam :) kb 26 hetes lehettem akkor. nem dicsekszem vele, meg semmi, nem volt olyan megerőltető, de jó bemenni a szobába és látni, hogy igen ebben az én kezem munkája is benne van :)
2013. jan. 27. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én tavaly márciusban szültem. A fűtési szezontól kezdve én hordtam be a fát, én vágtam gyújtóst. Tudom, ez nem női munka, de muszáj volt. A férjem külföldön dolgozott, nem tudta ezt minden nap megoldani. Én meg, ha nem akartam fagyoskodni, meg kellett tennem. Apránként hoztam be, amikor bírtam többet, mikor nem, akkor meg volt tartalék. Régen sem volt ez másképp.

Pihenj le, amikor nem bírod. És egyszerre sokat ne emelj!

További szép babavárást!

2013. jan. 27. 20:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek a kis történetét! :D Jó hogy nem csak én vagyok ilyen.... :D Sziasztok
2013. jan. 29. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!