Terhesség vége felé hasviszketés? Kinek van?
Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 15:34
1/8 anonim válasza:
Nekem volt. Tágul és feszül a bőr a pocin, azért viszket.
2/8 anonim válasza:
Kend testápolóval! Száraz lett a bőröd.
3/8 anonim válasza:
nem a vége felé vagyok, de nekem is viszket. ahogy előttem írták ez attól van, hogy nő a pocak, feszül, húzódik a bőr.
5/8 anonim válasza:
Nekem is volt,hiába kentem,majd megőrültem. A végén már egy-két helyen sebesre vakartam :S
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor nekem is azért csíkos,pöttyös meg hámlós mert szét kapartam?De miért csak estére kezdi a viszketést?Kentem tegnap előttig minden nap,de rákezdte ezt a nagyon viszketést és azóta egyszer kentem be,de már csak neogranormonnal,de attól sem lett jobb.Tipp?
2012. nov. 20. 16:59
7/8 anonim válasza:
babaolajat próbáld meg, a vakarózást pedig próbáld megállni.
8/8 anonim válasza:
Én minden este megmasszírozom a pocakomat a törölközővel. Óvatosan csak, serkenti a vérkeringést. Mióta csinálom nem viszket és nagyon szép a bőröm, pedig ikreket várok, a 29. hétben vagyunk. Aztán persze bekenem hol testápolóval, hol olajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!