SOTE II? 2013. febr. Vége-márc eleje? Van itt valaki akivel egyidőben vagyunk, és lehet találkozunk?
2013.márc 2-re vagyok kiírva!A SOTE II-n fogok szülni, saját orvosom van!
Első baba lesz, mesélnétek hogy zajlik a szülés?Kit engednek be?Egyáltalán milyen a szülészet?MESÉLJETEK!
Szia,
én ugyan április 1-re vagyok kiírva,így reméljük nem találkozunk,mert akkor mindkét babóca a kellő időben születik:)
Voltál már szülőszoba látogatáson?Én még nem,de nagyon tervezem.Nálunk második baba,az elsőt nem itt szültem.Sajnos a kórházról elég sok rosszat hallottam mostanában,de a dokimban(dr.Lintner Balázs) nagyon bízom.
Szülésznőt fogadtál?
Köszi szépen a válaszokat!
ÓÓÓÓ, hát Én ismerem dr.Lintner Balázst, mert hozzá jártam az ISTENHEGYI GÉNDIAGNOSZTIKÁBA uhk-ra, meg 4D-re is hozzá megyek dec.20-án!Az Én orvosom dr.Sipos Miklós Ő is a SOTE II-n van, és genetikai vizsg.küldött az Istenhegyire ott találkoztam a Balázzsal!A szülőszobán még nem voltam, gondolom nemsokára küldd a doki, még nincs szülésznőm, de a dokim valamilyen ETÁval dolgozik a szülésekkor, akit még nem ismerek.A szülészetről annyit hallottam, hogy korszerű-felújított, de semmi többet.Így várom a válaszokat, a tapasztalatokat, a történeteket, hogy kinek milyen volt....Boldog babvárást Mindenkinek! 25hkm
Én mind a 3 gyerekemet itt szültem, nagyon meg vagyok elégedve, ha lesz egyszer 4. őt is itt fogom!
Itt tudsz olvasni a kórházról: [link]
Nekem 2 barátnőm is Sipos-Eta párossal szült, nagyon elégedettek voltak.
Kedves Utolsó!
Leírnád priviben. ha nem gond, a dr.Sipos-Eta párossal kapcsolatban mit hallottál?Mik a tapasztalatok?Mennyit kérnek?...stb., Illetve hogy zajlott a szülés velük?
Sokat segítene, mert az Én orvosom is dr.Sipos Miklós!
Köszi szépen need is a választ!
32hkm
Sziasztok!
Én 5 hete szültem a SOTE II-n. Tapasztalataim:
A szülészeten mindenki nagyon kedves. A vajúdóban éppen akkor éjjel 3-an voltunk. A férjem végig benn volt mellettem. Rendszeresen jöttem vizsgálni a tágulást. A szülőszoba jól felszerelt, de ezt majd látjátok ha meglátogatjátok. Nekem mondjuk nem volt időm, erőm használni bordásfalat meg ilyesmi, mert aránylag hamar megszültem. Az ágy kényelmes.
A csecsemő osztályon már kevésbé pozitívak a tapasztalataim. Vannak nagyon kedves csecsemősök, illetve kevésbé. Segítenek, de csak ha kérdezel. Alapból nekem kellett rájönni a pelenkázás átöltöztetés fortélyaira. Ajánlom, hogy ha kezdők vagytok, nézzetek videót előtte :). A babák végig veletek lehet, csak fürdetni viszik el. A szobák kényelmesek, a kaja finom, szóval azért 3 napot ki lehet bírni!
Jó babavárást és könnyű szülést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!