Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik kismama van 2013,...

Melyik kismama van 2013, 03,30. -ára kiírva?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Éreztetek már baba mozgásokat? Én erre az időre vagyok kiírva! :) Írjon aki szintén!!!
2012. okt. 26. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Enis3 30 ! :D ennyi 3-mas nagyon jól vagyunk kisfiu lesz es mar alig bírjuk kivárni :) te h vagy?
2012. okt. 26. 10:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is jól vagyok köszönöm, jövő héten lesz a 18 h. UH. Ott remélem már kiderül a picim neme! Nagyon várjuk már mi is! Hány éves vagy kedves első? Én 28 :)
2012. okt. 26. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én április 1-4 között vagyok kiirva. Elvileg 17hét 5napos vagyok. Ő már a második törpénk. Már szerencsére lekopogom jól vagyok,hányinger is elmult. Multkor már volt olyan gyanum hogy a kicsit éreztem de azóta nem,szóval nem biztos..
2012. okt. 26. 11:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Én már a 16 héttől érzek aprócska rángásokat a pocakban, azóta rendszeresek! ÉS nagyon különös, jó érzés! :))
2012. okt. 26. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én március 26-ra vagyok kiírva,ikrekkel. Bár gyanítom nem fogunk odáig eljutni,mint általában az ikresek...de azért én örülnék neki,ha sikerülne kihúzni legalább a 37.hétig!

Szeptember 25-én éreztem Őket először,azóta már mindennapossá váltak a kis mocorgások,de kifelé még nem érezni(kissé vastag a hasfalam),így Apa még nem kapott a jóból!:(

A nemüket nem tudjuk,mert mindig elfordulnak a kis huncutkák az uh-fej elől. De nagyon örülnénk,ha 1 fiú,1 lány lennének.:)

Ti hol fogtok szülni? Mi a Baross utcában.

Üdv:

18+3 hetes,ikres kismami

2012. okt. 26. 13:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Én Vácon fogok szülni, kedves utolsó! Gratulálok a pici ikrekhez!!! :D
2012. okt. 26. 13:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Köszönöm!:) Én is gratulálok Nektek!

Nevet választottatok már?

ikres kismami

2012. okt. 26. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!