16+5 hetes kismama vagyok és 1 hete szörnyen érzem magam! Normális ez?
Fáj a derekam, feszít-görcsöl a hasam, keményedek. Émelygek és hol össze-vissza eszek, hol kajára sem tudok gondolni. Rossz a közérzetem és szomorúnak érzem magam pedig semmi okom rá, sőt, végre összejött a pénz a babakocsira és megtudtuk venni ami nekem óriási boldogság.
Ha állok akkor azért kényelmetlen, de ülni sem jó mert fáj tőle a hasam. Mondjátok hogy ezek csak hisztik és normális dolgok. Sírvafakadok mindenen, olyan mintha a világ bánatát cipelném pedig nem....
Szia!Nyugalooom,nem hiába hívják ezt az állapotot *terhességnek*.:)Vannak ilyen-olyan időszakok,nekem a terhességem első 5 hónapja pont így zajlott,aztán egyre jobb lett és most a vége felé már csak fizikai értelemben van rajtam *teher*-lelkileg felkészültem.:)
Kitartás!!!
34 hkm
Szia!Ez normális,a hormonok miatt van. Én is gyakran sírvafakadok minden kis apróságon,és eléggé hisztis vagyok. De ez normális.
16+2hkm
Teljesen normális, hogy így érzel. Ha minden jól megy, akkor az émelygés majd elmúlik.
Mondjuk nálam pont fordítva volt, mert az elején semmi bajom nem volt, viszont a 36. héttől csak szenvedek. Aludni éjszaka már csak 2-3 órákat tudok.
38+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!