Kinek volt olyan a terhesség eleje óta (nálam 11hetesen), hogy a külső méhszáj nyitva volt? Ez a második terhességem. A védőnő szerint ez nem baj, de vigyázzak!
Figyelt kérdés
Az első terhességem nem volt ennyire bajos,mint a második. Sokkal rosszabbul viselem az első trimesztert! Amilyen rosszullét lehetséges,az nálam mind jelentkezett! Hányás,ájulás,fogyás,kiütés... Más is volt így?2012. okt. 15. 18:12
1/5 anonim válasza:
fuu sajnálom h így jártál..a doki rutinvizsgálatkor vette észre h nyitott a méhszájad? vmi gyógyszert kell szedned?
2/5 anonim válasza:
Én holnap leszek 11 hetes,múlt hét szerdán voltam UH-on,de nekem a doki nem nézett méhszájat.Hasi UH volt,és amikor megnéztük a babát már mehettem is haza.Egy pillantást sem vetett a méhszájamra.Ez normális így??Nem is fogják ellenőrizni a terhesség alatt??
3/5 anonim válasza:
nekem eddig megnézte a doki mind a kétszer kézzel, hogy csukva van e a méhszáj.ha nyitva van azt hívják veszélyeztetett terhességnek.Sok pihenés és fel szoktak írni rá gyógyszert.rengeteg pihenés,semmi erőlködés!
4/5 A kérdező kommentje:
Magánrendelésen voltam. Előtte való napokban volt vérzés is és írtak is fel hormon gyógyszert!
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2012. okt. 15. 19:32
5/5 anonim válasza:
Kb nekem a 14. héttől volt nyitva a méhszájam. Annyit mondott az orvos, hogy ne üljek kádba, és azért figyeljek oda magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!