Van itt olyan, aki többedik terhességénél fél idő előtt C 3100 volt? Ágynyugalom? - mennyire tudtátok betartani? Szex tilalom, emelt Mg? Mennyi időre szültetek? Hogy alakult a terhesség későbbi szakaszában a méhszáj érték?
Mennyivel előtte szültétek az előző gyerkőcöt?
4. babónkat várom,a doki nem tiltott el semmitől,feküdni sem száműzött,csak a magnéziumot emelte meg. Én úgy érzem,hogy nem ártana a pihenés,de ezt aligha tudom megoldani. A legkisebbem pont ma 1 éves,19+3 hetes vagyok (uh szerint)
Nekem a 3. terhességemnél nyílt ki a méhszáj hamar, nekem 2100 volt kb a 20. héttől.
nem kellett feküdni, nem kellett pihenni, sextilalom sem volt és mg-t sem szedtem, mert nem voltak keményedések. Orvosom azt mondta többedik terhességnél ez teljesen normális érték. 39+6 napra született a baba, és akkor már majd 2 hete 2 ujjnyira nyitva volt a belső méhszáj is. Simán túl is hordhatod ettől :)
2-2 év van a gyerekek között egyébként.
Köszönöm,hogy leírtad,jó volt olvasni,hogy van akinél jól végződött,de még mindig sík ideg vagyok,nagyon nem szeretném,ha gond lenne!
A 3 bigém közt nálunk is 2-2 év van :-)
Szia! Második babát várom, az első 8 éves lesz! Elsőnél: 27. héttől C2100, 38. hét C2110, 39. hét C2111, 40+5 re szültem.
Most: 21. hét C:2000, 23. hét óta C2100. Emelt Mg, pihenés javasolt (amit nem nagyon tudok betartani) Remélem vele is kihúzom a végéig, de legalább a 37. hétig. Panaszom annyi, hogy fáj a szemérem csontom, nem keményedek.Szexről nem tiltott le.
Minden jót!
27 hetes kismama
Köszönöm Neked is a választ! Jó olvasni,hogy a nyitott méhszáj ellenére azért vannak,akiknek sikerült végig vinni a terhességet! :-)
Én még az emelt mg ellenére (ma sem pihentem semmit) ugyan azt érzem mint eddig. :-( Remélem nem lesz ebből gond!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát Neked!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!