Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhszáj polip terhesség alatt?

Méhszáj polip terhesség alatt?

Figyelt kérdés
..akinek volt ilyen kérlek írd már meg hogy volt-e valami hátránya,vagy csak tudtál róla de nem okozott semmi gondot a terhesség alatt???Tegnap voltam először a dokinál és nem csak a terhességet állapította meg hanem a polipot is sajnos:((Kicsit aggaszt a dolog....
2012. szept. 6. 12:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem is volt én vérezgettem tőle. Akkor azt mondta a doki, hogy ha nem múlik el akkor a 12. hét után eltávolítja.

Aztán a 12. hétre elmúlt.

Nekem külső volt

2012. szept. 6. 14:01
 2/9 A kérdező kommentje:
És mikor műtött meg vele?fájt?
2012. szept. 6. 14:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Írtam, hogy a 12. hétre elmúlt

De azt mondta, hogy égetik helyi érzéstelenítésben

2012. szept. 6. 14:06
 4/9 A kérdező kommentje:
ja akkor csak jól értelmeztem először:))de utána meg a vérzésre gondoltam hogy az múlt el:)
2012. szept. 6. 14:07
 5/9 A kérdező kommentje:
óóóó de jó lenne ha az enyém is eltűnne pikk-pakk a következő vizsgálatra....bárcsak így lenne.Te láttad a tiédet?Nekem mutatta tegnap,nem volt valami faja érzés látni :(
2012. szept. 6. 14:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem úgy volt, hogy a 0. uh-n, amin megállapítják a terhességet, mondta a doki, hogy ó, egy kis polip is van a méhszájon, de majd ha esetleg nőni fog,akkor csinálunk vele valamit.

Gondoltam, klassz, és azt honnan vesszük észre, ha nő? (nálunk ezután panaszmentes terhességnél a betöltött 40. hétig nincs manuális vizsgálat)

Mivel elértem a 40. és a 41. hetet is, számtalan ASK-n vettem részt, senki nem szólt, hogy van-e vmi a polipommal, szülésnél sem, úgyhogy szerintem felszívódott.

2012. szept. 6. 16:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én magamnak is éreztem,hogy valami lefeg ott.
2012. szept. 6. 18:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem hogy felszívódik :most már tudom miért mondta a doki hogy a terhességgel foglakozzunk ez ráér...mert nálunk sincs a 12.héttől manuális vizsgálat,lehet mire szülésre kerül a sor eltűnik:)))Húú első az nem lehetett valami kellemes:(
2012. szept. 7. 10:15
 9/9 Moncsi6 válasza:
Én 8 hetes kismama vagyok,vérezgettem 6.héten,ezért kaptam Duphaston napi3*1-et,babával minden rendben volt,majd 8.héten újra rózsaszínes...megint orvos,ahol cirvexből babnyi polypust állapítottak meg,szerencsére a baba továbbra is jól van.Ez pár napja volt,éjjeli pisilésnél észrevettem,hogy újra vérezgetek,leginkább csak akkor,mikor törlöm...Ez normális?Már nem akarok minden héten futni a dokihoz,de aggódom. Bármikor okozhat vérezgetést? Kinek mi a tapasztalata? Kérlek írjatok!
2015. okt. 10. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!