Baboca85 kérdése:
Meddig tart a terhesség alat a hányás illetve a hányinger hány honapig?
Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 11:44
1/7 anonim válasza:
mindenkinél változó, valaki az egész terhességét végig szenvedi hányással...
nálam a 14. héten múlt el.
2/7 A kérdező kommentje:
köszike én most 12.hét+5napos vagyok és még hányingerem van néha és küpküdnöm kell mert a nyálam gyülik a számba :(
2012. szept. 6. 12:09
3/7 anonim válasza:
Szia, ahogy írta az első ez tényleg változó. Én most vagyok 28 hetes, de minden reggel hányingerem van, amit csak némi falattal tudok csillapítani. Édesanyám az egész terhességet végig hányta, még az utolsó nap is. Van, akinek egyáltalán nincs is hányingere, de sztem ez ritka. Jó esetben a 20. hétig elmúlik...addig kitartás.
4/7 anonim válasza:
Általánosságban azt szokták mondani, hogy a második trimeszterre elmúlik. Ez a nagy átlag, de van akinek eleve nincs is soha, és van, akinek végig van. A hcg hormon okozza ezt is, a 12.-13. hét után elkezd csökkenni a szintje, így múlik a hányinger is.
5/7 A kérdező kommentje:
értem de mért kell köpködnöm mellete undorito ez :(
2012. szept. 6. 14:20
6/7 anonim válasza:
Ma vagyok 13 hetes es meg mindig rosszul vagyok.2 hete nem hanytsm de folyamatosan hanyingerem van.:+
7/7 anonim válasza:
Én kb a 14.hétig hánytam,de 90%ban csak szombatonként:D De hányingerem az minden nap töbször volt.Olyankor mindíg lefeküdtem egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!