Tibor215321 kérdése:
Reggeli hányinger émelygésre van valami bevált módszer?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 17:49
1/7 anonim válasza:
Tegyél kekszet az éjjeli szekrényre és mikor felkelsz edd meg! Azt mondják segít!
40+3 hkm
2/7 anonim válasza:
Citromos víz. Megköti a gyomorsavat.
4/7 anonim válasza:
Kinek mi. Én két szelet gyömbérgyökeret forráztam le 1-2 evőkanál kamillavirágzattal és hűtve, citromlével kortyolgattam. Jól eset, nyugtatta a gyomromat és volt benne C vitamin is. Bár nem volt sok szükségem rá hála az égnek, de azon az 1-2 napon, amikor nem éreztem jól magam, pikk-pakk helyre tett.
5/7 anonim válasza:
Nekem semmi nem vállt be a fent említettek közül, csak az, ha jól kihánytam magam (a fölösleges gyomorsavat). :(
6/7 anonim válasza:
néhány korty jéghideg víz. nekem általában beválik, bár eddig mázlista voltam, nem volt túl erős az émelygés egyik terhességemnél sem
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!
2012. júl. 10. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!