Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valami jó módszer hányinge...

Van valami jó módszer hányinger ellen?

Figyelt kérdés

Ma egy hete, hogy folyamatosan hányingerem van, émelygek. De eddig sosem volt olyan erős,h. hányjak is, meg próbálom mindig visszatartani. De ma nem sikerült, már másodjára hánytam. Egész nap rosszul vagyok, közbe a hasam is megy. A doki írt fel B6 vitamint, napi 3X kell szedni, de nem használ egy picit sem. Valaki tud rá valamilyen gyógyszert, vagy házi praktikát,h. jobban legyek?:(

A háztartási kekszet ne is mondjátok, már attól is beteg vagyok!ÉS persze az sem használ.

7 hetes km.

2010. máj. 11. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Hányinger ellen, a gyömbért készítsd oda az ágyhoz este, hogy reggel, mielőtt felkelsz!! mielőtt megmozdulsz, meg tudd enni vagy inni! Lehet az néhány szelet gyömbérgyökér (ez a jobb!)vagy gyömbéres innivaló is..
2010. máj. 11. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt tanácsolták, hogy igyak gyömbért üdítő vagy tea formájában. Kipróbáltam, először tényleg bevált, másodjára már nem használt...azóta a gondolatától, látványától is rosszul vagyok. Én is próbáltam a kekszet is. Végül semmi nem használt, folyamatosan hányingerem volt, elviselhetővé tette ha folyamatosan almát majszoltam, napi 1-2 kg-ot is megettem belőle, aztán hál' istennek egyik napról a másikra elmúlt, a második harmad elején. Kitartást és jó babavárást!
2010. máj. 11. 13:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, ma megyek, és veszek gyömbéres üdítőt, és almát. Minden lehetőség érdekel, csak múljon már el.
2010. máj. 11. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a férjem hányingerét szüntettem meg,bár ő nem terhes:D A lényeg h nagyon rosszul volt,semmi nem használt amit bevett.Csináltam neki cukorszirupot,ilyenkor a szénhidrát tesz jót.Cukrot egy lábasba,kicsi víz,és összeforralni h a cukor feloldódjon.Mintha elvágták volna a hányingerét,azóta vissza sem jött neki:)
2010. máj. 11. 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem terhesen kizárólag a paradicsom csillapította a hányingeremet.De egyébként megkönnyebbülés ha kijön.Legalábbis nekem jobb volt mintha csak kínoz.
2010. máj. 11. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!