Van valami bevált módszer a hányinger ellen?
Figyelt kérdés
2007. szept. 14. 16:17
1/13 anonim válasza:
Sokan javasolják a hideg gyömbéres üdítőt, vagy a kólát. Nekem nem sokszor volt ilyen gondom, ha nagy ritkán mégis, olyankor Abonettet rágcsáltam.
2/13 anonim válasza:
Barátnőm, félbevágott citromot nyalogat. Csak jól mosd meg.
3/13 anonim válasza:
Szia!Sokaknál a keksz válik be,nálam is igy volt.Felkelés elött jó fogyasztani...
Türelem,nem tart sokáig...elmulik.
4/13 anonim válasza:
REMÉLEM ÉN IS,HOGY HAMAR ELMULIK,HOLNAP LESZEK 7 HETES. NAGYON ROSSZUL VAGYOK,EGÉSZ NAP SZINTE :( MOST KORTYOLGATOM A GYÖMBÉR TEÁT,HÁT REMÉLEM BEVÁLIK.
5/13 anonim válasza:
Hányinger csökkentése nálam bevált : hidegben üldögélés , szoros ruha lazítása , semmiképp sem lefekvés vagy meleg helyen tartózkodás.Állítólag a rágógumizás ilyenkor segíther , bár ezt nem próbáltam még.
6/13 anonim válasza:
Nala'm a ra'go sokat segitett ! szinte mindenhol val az emberne'l bevalik ( egy fontos szabalya van ! minel erosebb mentolos legyen !! s akkor 99%-an bevalik )
7/13 anonim válasza:
attól függ, miből fakad a hányinger.
ha azért, mert sokáig nem ettél, és sok a gyomorsavad: keksz, pirítós, facsart citromlé.
ha azért, mert bekajáltál: rágó, evés után 10-20 perccel szintén facsart citromlé.
gyomorfájdalom miatt levő hányinger: szintén citromlé.
hogy a terhesség alatti rosszullétet hogy lehet kezelni, arra nincs sok ötletem... talán a citromlevet tudom ajánlani, meg a daedalon, ha szabad olyat, erre inkább orvosnál kell rákérdezni.
8/13 anonim válasza:
Bár régi kérdés, azért írok, hátha olvassa valaki. Anyumnak szénsavmentes kólát javasolt a doki hányingerre, amikor vírust szedett össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!