Provokativ88 kérdése:
Vasárnaptól olyan furán érzem magam. Rosszullétek jönnek rám éjjel. Hányinger, illatokra érzékeny vagyok. Es aludnak legszívesebben. Lehet Babank lesz?
Figyelt kérdés
Csak egy ami zavar h ment hasam is.Párommal nem védekezünk, hanem megszakítsuk.Szóval benne van pakliba a baba, amitől nem félünk. Csak h ment a hasam egyszer kétszer az lehet terhességi tünet egyike?2011. nov. 2. 11:37
2/10 A kérdező kommentje:
meglehet.köszi valaszod..
2011. nov. 2. 11:45
3/10 anonim válasza:
A hasmenést még nem hallottam a terhességi tünetek között, de hát ki tudja. Mikor kellene megjönnie?
4/10 anonim válasza:
Előfordulhat hogy baba van a dologban.De a hasmenés nem tartozik a tünetei közé.Egyébként késik a menstruációd?
5/10 A kérdező kommentje:
harom 7 mulva.... en se halottam rola meg,azert irtam ide hat ha volt valakinek ilyen tapasztala. gyomorontasra meg azert nem gyanakszom mert nem ettem ossze semmit sem.
2011. nov. 2. 11:52
6/10 anonim válasza:
Azért ha 3 hét múlva kell csak, hogy megjöjjön, én korainak tartanék minden terhességi tünetet, bár ki tudja.
7/10 anonim válasza:
tehát kb egy hete jött meg utolára akkor?akkor vagy nem volt azóta MÉG peteérésed,vagy megjött,de ennek ellenére terhes vagy...ha mégse gyomorrontás,akkor nem fog ez mulni,de vegyél egy tesztet.
8/10 A kérdező kommentje:
ma minden esetre veszek tesztet patikaba,mert jobb tudni. es kb hanynap mulva jelenkeznek tunetek?gondlom ti mar tapasztaltabbak vagytok.:)
2011. nov. 2. 12:09
9/10 anonim válasza:
Az hogy kinél mikor jelentkeznek a tünetek az változó.Nekem nem volt semmilyen tünetem azon kívül hogy nem jött meg.A 10.héttől kezdődött a hányás stb.
10/10 anonim válasza:
az elmaradt mensi után egy héttel kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!