Mikortól kezdődnek a rosszullétek?
Nekem semmi bajom nem volt egészen a 9. hétig.. Fejfájással kezdődött, hányás lett majd kórház lett a vége, kiszáradtam a baba miatt:( Holnap leszek 13 hetes, de még mindig tart és nagyon rosszul vagyok. Remélem téged ez elkerül:)
Üdv. 12+6 hkm:)
ezeket a furcsaságokat én is éreztem, már a kimaradt mensi előtt 2-3 nappal! Sokat sírtam, örömömben, bánatomban, minden érzelmemet felnagyítottam. A kávét már ekkor nem ittam meg, nem esett jól. Az álmosság is már ekkor jelentkezett.
Mindenkinél más. Nekem ez már a 2. babánál van így.
Múltkor a 7,. héten jelentkezett a hányinger, most az 5. héten már öklendeztem reggel...
Én azt mondom, normális. :)
7 hetes kismami
A tünetek a HCG szint növekedésének köszönhetőek, ami a 7-12. héten a legmagasabb. Ezért jönnek elő általában akkor a legtöbb embernél a tünetek.
De van akinek a szervezete kisebb HCG szintet is érzékenyebben érzékel, így sokkal hamarabb és intenzívebben is érzi a tüneteket.
Nekem igazándiból olyan 6-7. hét környékén kezdődtek a tünetek.
De pl. a hasfájásom már beágyazódástól van, és az álomkór is azóta kínoz :)
Szerintem a szervezeted tudja mi kell neki,azért kívánja a több folyadékot. Én 6 hetesen pl. tejtermékeket kívántam iszonyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!