Ha nincs semmilyen terhességi tünetem, kirobbanó formában vagyok, tapasztalatotok szerint az inkább fiúra v. lányra utal? Vagy ez hülyeség? Az első terhességemnél minden volt:hányinger, fáradtság, mellfeszi. Létezik hogy a második más nemű?
Nekem ket olyan terhessegem volt, mint amit te leirtal es ket fiam van.
Nem hiszem, hogy ebbol lehet kovetkeztetni, mert mi negyen vagyunk testverek, 2 fiu es 2 lany, Edesanyam elmondasa szerint mind a negy terhessege problema es tunetmentes volt. (Annyira, hogy az en erkezesem felidosen derult ki...)
Semmi bajom nem volt az égvilágon! Ha nem nőtt volna a pocim,és persze ha nem mozog a baba,észre sem veszem hogy állapotos vagyok.
Első baba,és kislány lett.
Barátnőmnél így volt, két különböző lefolyású terhesség, két különböző gyerek.
Az elsővel nagyon sokat szenvedett, rosszul volt, lánya lett. A másodiknál szinte észre se vette, hogy terhes, és fia lett.
Nekem még csak egy van, ő fiú, és az ég világon semmi bajom nem volt. Soha egy émelygés, semmi hányinger, semmi.
szia!
az elsőnél fiam lett: semmi komoly tünet - élveztem a terhességem, ezért is vártam annyira a másodikat...
most a másodikkal MINDEN! ami rossz az jött! hányás 22. hétig, pokoli fájdalmak szeméremcsontnál-combban-farokcsontban!, vizesedés, egész idő alatt pisi kényszer, kialvatlanság... és a többi ... most lányunk lesz!
én azt vettem észre hogy inkább a második a nehezebb terhesség, nem pedig az hogy az milyen nemű! de ezt csak a környezetemből szűrtem le.
35. hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!