Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinél terhesség alatt nyílt...

Akinél terhesség alatt nyílt a méhszáj, annak volt valami tünete? Ha igen meddig tartott?

Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a 25. héttől nyitott volt a méhszájam. Először csak a külső, aztán a belső is kinyílt egy ujjnyira. Nekem különösebb tünetem nem volt, csak annyi hogy nagyon sokszor bekeményedett a hasam. Azt mondta az orvos hogy a sok keményedéstől kezdtem nyílni. Magnéziumot kellett szednem a 37. hétig, és mikor abbahagytam, 4 nap múlva megszületett a kislányom! :)
2012. szept. 4. 15:23
 2/4 A kérdező kommentje:
nem ijedtél meg nagyon a nyitott méhszáj miatt?Nem izgultad végig a terhességet?
2012. szept. 4. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon megrémültem, mondjuk a doki mondta hogy nagyon sokat pihenjek, meg ne emelgessek. És igen sokat izgultam hogy nehogy előbb jöjjön mint kellene. Dehát kivárta azért... :)
2012. szept. 4. 15:38
 4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem az előző terhességemnél már a 18. héttől kezdett nyílni a méhszájam. Szerintem a munkám volt egy kissé megerőltető, főként idegileg, és sajnos anyukám is akkoriban hunyt el. Valószínűleg ezek is szerepet játszottak a dologban. Eleinte nem éreztem semmit, viszont később, ahogy tovább nyílt, minden lépésnél erős szúrást éreztem a méhszájamnál a terhesség végéig. Sokat kellett feküdnöm. Viszont amikor le kellett állnom a magnéziummal a 36. héten, elfolyt a magzatvíz és megszületett a kislányom 3290g-mal. Most viszont a második terhességem sokkal nyugodtabb, pedig a másfél éves kislányom elég eleven. Jelenleg a 29. hétben vagyok a kisfiammal és teljesen zárt a méhszájam. Ennek ellenére sokat keményedek és görcsölgetek. Szerintem mindenkinél egy kicsit más lehet a tünet.
2012. szept. 5. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!