Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy baj 12 hetesen a nyitott...

Nagy baj 12 hetesen a nyitott méhszáj meg enyhe barna fojás?

Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál és mondta h nyitott a méhszájam és enyhe barna fojásom is van, kédeztem h ez mekkora probléma, erre csak annyit mondott h csütörtökön menjek vissza ellenörzésre.Eddig is ideges voltam mivel elsö baba most meg mégjobban :(

2012. aug. 27. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Mennyire vagy nyitva? Ultrahangot csinált volt szívhang?

Nem akarlak rémisztgetni, de szerintem a nyitott méhszáj nem sok jót jelent főleg barna folyással!

2012. aug. 27. 17:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez zavar legjobban h nem mondott semmit h mennyire nyitott:( szivhang volt meg ficánkolt is uh közben a babóca. alig várom már a csütörtököt....
2012. aug. 27. 17:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát nem jó! Pihenj rengeteget. Nem kaptál valami vitamint, gyógyszert? Magnézium? Szorítok, de tényleg figyelj oda, hogy ne erőltesd magad!
2012. aug. 27. 17:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Így van pihenj rengeteget!!!

És magnéziumot szedhetsz nyugodtan, és ne emelj semmit!!!

2012. aug. 27. 17:39
 5/9 anonim ***** válasza:

egyfolytaba barnázom ? görcsölsz is? vagy alkalomadtán barnázol

ileltve sexuális életet gondolom nem folytathatsz

2012. aug. 27. 17:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Kiskönyvbe sem írta be a méhszáj értéket?Nekem se mondta mindig,de beírta és ott meg tudtam nézni.Remélem minden okés lesz veletek,írd majd meg hogy vagy és mi van veletek.Pihenj és egyél magnéziumot!

38hkm

2012. aug. 27. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Pihenj nagyon nagyon sokat és a lehető legkevesebbet emelj. Nehogy baj legyen. Nem igazán jó ha nyitva van a méhszáj de szorítok értetek.
2012. aug. 27. 18:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben összevarrják, nem?
2012. aug. 27. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Aggódok érted!!! Mi lett veletek?
2012. szept. 7. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!