Nagy baj 12 hetesen a nyitott méhszáj meg enyhe barna fojás?
Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál és mondta h nyitott a méhszájam és enyhe barna fojásom is van, kédeztem h ez mekkora probléma, erre csak annyit mondott h csütörtökön menjek vissza ellenörzésre.Eddig is ideges voltam mivel elsö baba most meg mégjobban :(2012. aug. 27. 17:21
1/9 anonim válasza:
Mennyire vagy nyitva? Ultrahangot csinált volt szívhang?
Nem akarlak rémisztgetni, de szerintem a nyitott méhszáj nem sok jót jelent főleg barna folyással!
2/9 A kérdező kommentje:
Ez zavar legjobban h nem mondott semmit h mennyire nyitott:( szivhang volt meg ficánkolt is uh közben a babóca. alig várom már a csütörtököt....
2012. aug. 27. 17:31
3/9 anonim válasza:
Hát nem jó! Pihenj rengeteget. Nem kaptál valami vitamint, gyógyszert? Magnézium? Szorítok, de tényleg figyelj oda, hogy ne erőltesd magad!
4/9 anonim válasza:
Így van pihenj rengeteget!!!
És magnéziumot szedhetsz nyugodtan, és ne emelj semmit!!!
5/9 anonim válasza:
egyfolytaba barnázom ? görcsölsz is? vagy alkalomadtán barnázol
ileltve sexuális életet gondolom nem folytathatsz
6/9 anonim válasza:
Kiskönyvbe sem írta be a méhszáj értéket?Nekem se mondta mindig,de beírta és ott meg tudtam nézni.Remélem minden okés lesz veletek,írd majd meg hogy vagy és mi van veletek.Pihenj és egyél magnéziumot!
38hkm
7/9 anonim válasza:
Pihenj nagyon nagyon sokat és a lehető legkevesebbet emelj. Nehogy baj legyen. Nem igazán jó ha nyitva van a méhszáj de szorítok értetek.
8/9 anonim válasza:
Ilyen esetben összevarrják, nem?
9/9 anonim válasza:
Aggódok érted!!! Mi lett veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!