Külső, belső méhszáj nyitott a 32. hétben. Volt így valaki, sikerült legalább a 37. hétig kihúzni?
Nekem a 25. héttől a külső, 30-tól a belső is 1 ujjnyira kinyilt.
Pihentem amennyit tudtam a 25- 35. hétig a 2 éves gyerekem mellett. Anyu vitte ki sétálni, kb ennyit segített. 35. héten, aktív voltam.
37+3 született meg 4250gr-al.
Sziasztok!
Csak hogy megnyugodj, nekem a 21héttől teljesen kinyílott a méhszáj. Úgy hogy kilógott a magzatburok. Végig feküdtem a terhességet, szigorúan szó szerint feküdtem, csak wc-re és este zuhanyozni mehettem ki. Megemelt ágyvéggel. Mondjuk kórházban. Érdekes, hogy Téged nem fektettek be. Még hétvégére sem engedtek haza. A 37. héten hazamehettem, a kicsikém 39 hétre született meg, úgy hogy megindította a doki a szülést. A babám teljesen egészséges lett. Hálás is vagyok azóta az orvosomnak. :) Igaz amikor meglett a baba, azt mondta, hogy most már elárulja, hogy 2 % esélyt nem adott 21 hetesen. Na de Neked, ha már megszületik sincs akkora gond. Volt olyan kisbaba, aki 28 hétre született és egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!