1/42 anonim válasza:
Szia! Mi jún.2-re vagyunk kiírva, de az már lehet akár május is. Alhasi feszülés van rendesen, ma reggel megvolt az első hányásunk is, duplán. És te?
2/42 anonim válasza:
Sziasztok!
Én május 12.-e körül szülök, kedden töltöm a 11 hetet:)
Hányinger kezd enyhülni, egyszer hánytam eddig. A fáradtság sajnos egyre jobban jön rám:)
3/42 A kérdező kommentje:
Én május 1. vagyok kiírva. Csütörtökön (25.) leszünk 13 hetesek és megyünk ultrahangra.Már nagyon izgulok.Nekem nagyon erős hányingereim voltak,ami már szerencsére kezd elmúlni.Szerencsére egyszer se hánytam.
2012. okt. 22. 20:16
4/42 anonim válasza:
2-es vagyok.
Nektek hányadik baba?
Nekünk harmadik?
5/42 A kérdező kommentje:
Nekünk 1. baba
2012. okt. 22. 20:30
7/42 anonim válasza:
Én május 22-re vagyok kiírva!:) Csütörtökön töltöm a 10.hetet.Nekünk a 2.baba,most nem jól viselem,de csak letelik a 12 hét és remélem jobb lesz!:))
Boldog babavárást nektek.:))
8/42 anonim válasza:
Szia! Én május 3- ra vagyok kiirva. Tegnap megvolt az első hányás, eddig csak hányingerem volt. Nagyon fáradt vagyok, szinte állandóan aludnek. Pénteken voltam a 12. heti ultrahangon és minden rendben van! Évi
10/42 anonim válasza:
Először május 2-ra voltam kiírva,de az orvos már módosította mert nagyobb a baba,így most már április 29.Az első hetek nehezen teltek,fáradtság,éhség,rossz közérzet,most már 13 hetesen elég jól vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!