Rajtam kivül ki várja kisbabáját 2013 elejére (január, február)? Szeretnék kérdezgeti pár dolgot?
pl hányadik gyerek, milyen nemű, (ha van nagyobb gyerek mennyi idős és milyen nemű) ha volt elöző terhesség ez miben más, ha nem mik az eddigi tapasztalatok a terhesség alatt? elkezdtetek e bevásárolni? van már neve? milyen gondozási-nevelési terveitek vanna? értem ezalatt hogy akarsz e szoptatni, pártolod e a kötödő nevelést, elképzeltél e már hogy bizonyos szituációkban hogyan viselkednél stb. bennem ezekkel kapcsolatok kerdések merülnek fel, és benned?
nekünk második baba, egy kislányunk van, remélem holnap a vizsgálaton megtudom 100ra hogy milyen nemű, eddig fiut mondott a doki. 17 hetes vagyok, kislányom 2 éves 1 hónapos és sokszor a hasamhoz bújik éspuszilja. most többet nem tudok irni mert épp *most jöttem anyukám* megérkezett a lányom:)
Szia!
Febr.27-re várom,kisfiú :),neve még nincs,de én szeretném a Félixet de még nem mertem mondani a páromnak,mert eddig semmi nem tetszett neki :),a 4 gyerkőc lesz,Bence 10,Kristóf 9,Jázmin 5 éves,merőben más mint a többi terhességem,nagyon sok rosszullét,alacsony vérnyomás,hangulatváltozások...,kész káosz volt,de már jól vagyok,a babuci sokat mozog,ebben a pillanatban is rugdos,még nem vettem csak 2 kisharisnyát de már nagyon szeretnék elkezdeni vásárolgatni,pár darabot kisruhákból már kaptam,de tegnap rátaláltam egy babakocsira egy aukciós oldalon,szeretném ha az enyém lenne,szurkolj nekem,én nem tartom korainak,ha sikerül,megveszem már most. :) A szoptatás nekem természetes,alig várom...,a gyerekek már nagyon várják és persze mi is! Hát röviden ennyi,de ha még szeretnél valamit tudni akkor kérdezz nyugodtan :)
3 gyerkőc anyukája,és 17 hetes kismama :)
február 23 ra vagyok kiirva van egy két éve slányom kb 2 hét mulva megyek genetikai UH és remélem kiderül fiu vagy lány
nevekkel megegyeztünk nem képezi vita tárgyát:
Lány: Emese Csenge
Ha Fiu László HUnor
sajnos még nem érzem a babu mocorgást
mindenképp igény szerinti szopi lesz és remélem nem csak 3 hónapig fog sikerülni mindent megteszek csakhogy sikerüljön.apás szülés lesz
két éve skislányom is puszilgatja a pocakom és várja már a kisetesot
sziasztok! Én is 17 hetes vagyok.Február 20-ra vagyok kiírva, sajnos nem akarja megmutatni milyen nemű lesz...:(
első kisbaba ráadásul nem is tervezett, de nagyon várjuk jó lenne már ha március lenne:)
Nekem semmi jele, hogy terhes lennék, csak papírom van róla, illetve a hasam alja mostanában kezdett kidudorodni:)
Vásárolni még korainak tartom, nevelési elveim meg még kialakulóban kicsit új még ez a helyzet...
a két terhességet össze sem tudom hasonlitani, az elsővel nagyon nagyon rosszul voltam, sokat hánytam, semmit sem tudtam enni az elején, most semmi ilyensmi nem volt, csak enyhe émelygés a 3. hónapig.
őszintén szólva én már első orvosi vizsgálat után elkezdtem vásárolni, a 9. héttől, most azt mondhatom hogy ruhákkal majdnem leállok:D már szinte minden megvan, még pár törölköző és kiságyra ágynemű ami hiányzik az apróságok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!