Vannak itt olyan kismamák akik január végére ill. február elejére vannak kiírva?Jelentkeznek már ilyenkor jósló fájások?
Szia! Én január 22-re vagyok kiírva! Ne aggódj, nem csak te vagy egyre nyűgösebb! Már nem is tudom mikor aludtam normálisan éjszaka. Az egy dolog, hogy min. ötször felkelek pisilni, de legalább közben tudnék aludni, de sehogy sem kényelmes! Ráadásul nekem idegbecsipődés is lett a derekamban, vagy a bébi nyom valamit nem tudom, de már alig bírok menni! Úgyhogy én is rettentően nyűgös vagyok! :) Ja és ennek tetejében a két ünnep között még lakást is cserélünk, úgyhogy költözöm is! :)
Kitartást Neked! Mostmár mindjárt itt a vége! :)
Szia!
Én szintén január 30-ra vagyok kiírva. Remélem ki is bújk a kis manó. Én is rettentő nyűgös vagyok. Esténként már alig bírok megállni a lábamon. Alvás? Mi az? Én mostanában csak forgolodok és óránként látogatom a klotyómanót azt követően pedig másfél óra pocaksimogatás rosszabb esetben mert a picur azt hiszi most most játszani fogunk. Jósloim már 30. hét óta vannak. A hányinger is kipipálva, bár az utóbbi 1 hétben nem volt szerencsére. Te hol szülsz? Én a debreceni klinikán.
33+4 heteske
Szia!
Január 23.-ra vagyok kiírva de még nincsenek sem jósló fájásaim sem keményedéseim.Eddig nagyon jól viselem sőt még aludni is tudok és csak egyszer kell mostanában felkelnem éjszaka pisilni.Talán hagy még pihenni és nem fog idő előtt érkezni.Rendszeresen járok naponta sétálni bár van mikor ugy érzem hogy túl messzire mentem és nem fogok haza érni de 1-2 perc pihenés után már elhelyezkedik ugy hogy nekem is kényelmesebb legyen.Nem vizesedek nincs hányingerem nem görcsöl a lábam sem nem kellet még eddig magnéziumot sem szednem, kicsit fáradékonyabb lettem de szinte csak ennyi.Néha becsípődik a derekam de ez csak akkor rossz ha éppen akkor mikor éjjel gyorsan fel kellene kelnem pisilni,és nem csak a felkelés tart ilyenkor sokáig hanem az elindulás is :-) De hát ez ezzel jár...Remélem végig jól viselkedik majd a picur és jól fogom viselni igyekszem mindig pozitívan hozzá álni a dolgokhoz ez nagyon sokat segít.
Kitartás lányok már nem sok van hátra!
És a karácsonyi "vendégsereg" sem fog sokáig lábatlankodni főleg ha finoman kitessékeled őket mert Te szeretnél pihenni.Ezt megértik és hamar le lépnek :-)
34 hetes kismami
Szia! Én január 26-ra vagyok kiírva, az uh papír szerint 24 szóval előbb vagy utóbb csak kibújik. Szinte ugyan ezek a tünetek nálam is amit leírtatok, csak én még savas is vagyok eléggé, és néha olyan jól esne egy kis kávé de a sav miatt még gondolni se merek rá. Attól jön csak elő igazán! Én nagyon úgy érzem előbb meglesz ez a baba mint a kiírt időpont!! Legalább is jó lenne. Egyszer már jelezte hogy ki szeretne bújni, de szerencsére még bent maradt. Lehet ha a MagneB6-ot már nem szedem akkor előbb jön, kitudja!
Amúgy én is Debrecenbe a Klinikán fogok szülni!
Könnyű szülést kívánok mindenkinek!
34 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!