Rajtam kivül ki várja kisbabáját 2013 elejére (január, február)? Szeretnék kérdezgeti pár dolgot?
pl hányadik gyerek, milyen nemű, (ha van nagyobb gyerek mennyi idős és milyen nemű) ha volt elöző terhesség ez miben más, ha nem mik az eddigi tapasztalatok a terhesség alatt? elkezdtetek e bevásárolni? van már neve? milyen gondozási-nevelési terveitek vanna? értem ezalatt hogy akarsz e szoptatni, pártolod e a kötödő nevelést, elképzeltél e már hogy bizonyos szituációkban hogyan viselkednél stb. bennem ezekkel kapcsolatok kerdések merülnek fel, és benned?
nekünk második baba, egy kislányunk van, remélem holnap a vizsgálaton megtudom 100ra hogy milyen nemű, eddig fiut mondott a doki. 17 hetes vagyok, kislányom 2 éves 1 hónapos és sokszor a hasamhoz bújik éspuszilja. most többet nem tudok irni mert épp *most jöttem anyukám* megérkezett a lányom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!