Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rajtam kivül ki várja kisbabáj...

Rajtam kivül ki várja kisbabáját 2013 elejére (január, február)? Szeretnék kérdezgeti pár dolgot?

Figyelt kérdés

pl hányadik gyerek, milyen nemű, (ha van nagyobb gyerek mennyi idős és milyen nemű) ha volt elöző terhesség ez miben más, ha nem mik az eddigi tapasztalatok a terhesség alatt? elkezdtetek e bevásárolni? van már neve? milyen gondozási-nevelési terveitek vanna? értem ezalatt hogy akarsz e szoptatni, pártolod e a kötödő nevelést, elképzeltél e már hogy bizonyos szituációkban hogyan viselkednél stb. bennem ezekkel kapcsolatok kerdések merülnek fel, és benned?

nekünk második baba, egy kislányunk van, remélem holnap a vizsgálaton megtudom 100ra hogy milyen nemű, eddig fiut mondott a doki. 17 hetes vagyok, kislányom 2 éves 1 hónapos és sokszor a hasamhoz bújik éspuszilja. most többet nem tudok irni mert épp *most jöttem anyukám* megérkezett a lányom:)

2012. szept. 20. 18:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia! A 20 hetes kismami vagyok. Ne aggódj, minden alakulni fog. Lehet, hogy lesznek döccenők az elején, mert mindenhol van, de majd összesimultok és így lesztek egy teljes, kerek egész család. Mi is így voltunk a nagyfiúval, mindenki körülrajongta, mindent megadtunk neki, de mikor az öcsikéje megszületett, muszáj volt neki belenyugodni, hogy már nem csak ő van nektek. Ha az elején féltékeny is lesz, majd megszokja és elfogadja. Az én kisfiam azóta van el jobban a testvérével, mióta tudnak kommunikálni egymással. Előtte csak úgy volt neki a tesó, de már haverkodnak egymással. Most a 3. baba mellett a középsőnek már természetes lesz, hogy nem kap mindig osztatlan figyelmet. Én 3. gyermek vagyok és hát egy kicsit elkényeztettek gyerekkoromban, de már kikupálódtam :) :)
2012. szept. 23. 15:43
 12/12 anonim ***** válasza:
bocsi, javitva: nektek = nekünk
2012. szept. 23. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!