Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki szül még 2013 májusában?...

Ki szül még 2013 májusában? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés

2012. okt. 22. 19:42
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem második baba.Április 22 körül.Először 29 volt,de múlt hét hétfőn voltunk 12 hetes uh-on és ott már 13 hetes volt.De még változik ez.Boldog babavárást.
2012. okt. 23. 07:41
 12/42 anonim ***** válasza:
Szia, május 27, ez a 9. hét és nagyon pocsékul vagyok a 6. hét óta, folyamatos durva hányinger, estére ált. hányás is jön, már nagyon kész vagyok, munkába is nehezen megyek, sőt voltam táppénzen is pár napot, mert nem bírtam ezzel a rosszulléttel dolgozni. 2. gyerek, elsőnél is rosszul voltam, de nem ennyire, csak reménykedem hogy lassan vége ennek :(
2012. okt. 23. 08:32
 13/42 anonim ***** válasza:

Szia!

Én először május 11.re voltam kiírva de ez most módosult 16-ra. elég nehezen viselem ezt a terhességemet még jó hogy eü-ben dolgozom így a vészes hányásomat a munkahelyemen is tudtuk kezelni most már jobb csak napi 2-3 hányás van a fáradsággal mostanában kezdek küzdeni.Remélem hamar túl lendülünk mindannyian ezen a nehezebb időszakon.Boldog nyugalmas babavárást mindenkinek.

2012. okt. 23. 08:57
 14/42 anonim ***** válasza:
Én is május 1-re vagyok kiírva. Második terhességem, úgyhogy már nincs időm annyit aggodalmaskodni, mint az elsőnél. Nagyon paramami vagyok egyébként. Várom már a 18. heti uh-t hátha kiderül a neme. Nagyon kíváncsi vagyok már! Rosszulléteim nincsenek, csak ez az állandó pisilés ne lenne :S Nagyon unom már...
2012. okt. 23. 09:56
 15/42 anonim ***** válasza:

2-es vagyok!

Én ma töltöttem a 11 hetet:)

Ti milyen vitamint szedtek?

Én a femibiont szedem, mert az elevitet képtelenség lenyelni:D

Laura.

2012. okt. 23. 10:37
 16/42 anonim ***** válasza:
Én hipp natalt iszom. Még vab kb 5-6 napi adag aztán nem veszek már másikat. Kicsit később majd kálciumot fogok szedni, meg magnéziumot és vasat, ha szükség lesz rá.
2012. okt. 23. 11:01
 17/42 anonim ***** válasza:

Szió.Én ma töltöttem be a 12 hetet,és május 02.ára írt ki a védőnő. :) Köszönöm kérdésed már jobban vagyok mint az elmúlt hetekben,viszont azért a rosszullétek,az enyhe hányinger és a mellfájdalom még mindig kísér.Néha bele-bele hasít a fájdalom a hasam aljába,meg néha bekeményszik,de egyébként jól vagyunk :) Holnap megyek a 12 hetes Uh-ra :)

Mindenkinek Boldog Babavárást,és majd könnyű szülést!! :)

2012. okt. 23. 11:18
 18/42 anonim ***** válasza:

Moira én azt hallottam, a Hippet kivonták a forgalomból O:

Pedig én is azt szerettem volna venni:)

2012. okt. 23. 11:39
 19/42 A kérdező kommentje:
Én Elevitet szedek.
2012. okt. 23. 11:55
 20/42 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én április 27-re vagyok kiírva, de biztos vagyok benne, hogy május eleje/közepe lesz, mivel ez a dátum az utolsó menszesz első napjától számított időpont, a kicsink meg kb. 3 héttel utána foganhatott a nőgyógyász szerint is. Ennek ellenére a védőnő április 20-at írt be a könyvbe... de hogy miért... na mindegy.

13 hetes és 2 napos vagyok, és az elmúlt 3 hétben anynit hánytam, mint égen a csillag, naponta akár 2-3-szor is, és szinte mindig este... semmi sem marad meg bennem. A munkáltatómnál még nem mertem bejelenteni.

2012. okt. 23. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!