31/42 anonim válasza:
Sziasztok, csatlakozom:) Ha minden jól megy, május 23 környékén születik második babácskánk.:) Most vagyok a 11.hét elején. Sajnos ezelőtt volt egy vetélésem, így aggódósabb vagyok, de remélem most minden rendben lesz.
A vicc, hogy az első babánk is májusban született :)
32/42 anonim válasza:
Sziasztok lányok, hogy vagytok???
Volt már vki 12 hetes UH-n??
Képzeljétek el, én jövő hónap 12.-ér kaptam:( akkor leszek 13+6 hetes. Hát milyen dolog ez??:(((
Laura.
33/42 anonim válasza:
szia kedves utolsó, én nov. 8-án megyek, akkor leszek 12+2 hetes, nekem az orvosom mondta okt. 15-én, hogy a nov. 5-i hétre kérjek időpontot, már 16-án telefonáltam, így kaptam meg a 8-át, úgy voltam vele, hogy ha a bőrgyógyászatra három hónappal hamarabb kell időpontot kérni, akkor jobb, ha belehúzok :-) már nincs egész két hét hátra, de alig bírom kivárni
34/42 anonim válasza:
utolsó vagyok, amúgy jól vagyok, étvágyam elég ingadozó, meg néha van hányingerem gyengébb-erősebb, cicifájás az viszont rettenetesen, Te hogy vagy?
35/42 anonim válasza:
Én is jól vagyok, nagy az étvágyam. A banánt tudnám egész nap enni, pedig soha nem szerettem. A paprikától viszont rosszul vagyok.
Laura.
36/42 anonim válasza:
én a húsokkal vagyok így, pedig eddig nagyon szerettem, most meg egy szelet sült tarja gondolatától is kiráz a hideg, nálam a krumplistészta menne egész nap :-) te hova valósi vagy? Hédi (én kérdeztem, hogy hogy vagy)
37/42 anonim válasza:
Én Szombathelyi vagyok. A husival hál isten nincs gondom:D imádom mint mindig.:)
Laura.
38/42 anonim válasza:
én kecskeméti vagyok, hát nem vagyunk éppen szomszédok :-) most éppen lekváros és túros palacsinta ehetnékkel keltem, úgyhogy már itt is van előttem!
39/42 anonim válasza:
Na most h ezt elolvastam én is megkívántam:D
40/42 anonim válasza:
nekem meg a palacsinta után már megint a krumplistészta van porondon, pedig múlt héten már két napon át azt ettem :-) miket szeret ez a gyerkőc :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!