Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha most elkezdem újra tanulni...

Ha most elkezdem újra tanulni a biológiát, mekkora esélyem van, hogy 2013 májusában emelt szintű érettségin 90%-ra teljesítsek?

Figyelt kérdés

10 éve tanultam legutoljára biológiát. Azóta nem.

Viszont szeretnék leérettségizni belőle.

Mennyire reális az a cél, hogy májusban emelt szinten jól teljesítsek?

Mennyi időt kell(ene) rászánnom naponta?

31/N

2012. szept. 8. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem megpróbálkozhatsz vele nyugodtan DE akkor már most kezdj el tanulni, haladj a követelményrendszer szerint amit megtalálsz az oktatási hivatal honlapján, minden benne van amit kérdezhetnek ha az alapján végigveszed elvileg mindent megtettél a cél érdekében + ugye az eddigi érettségiket is csináld meg.

egyébként remélem nembánod, hogy megkérdezem: hova készülsz vele? :)

2012. szept. 8. 23:13
 2/3 anonim ***** válasza:

hopp mennyi időt kell rászánnod na ez lemaradt szóval:

elsősorban egyénfüggő, hogy mennyire gyorsan tanul az ember, mi marad meg stb..

szerintem az a legjobb módszer, hogy mindennap szigorúan leülsz egy fix időre tanulni, nálam ez úgy nézett ki hogy reggel 8-tól délig tanultam nemvolt az,hogy közben pakolok meg akármi azaz idő tényleg csak arra volt, persze ebben volt magolás elmélet és feladatmegoldás is nameg amit nem értettem vagy nemtudtam annak később utána néztem neten, megkérdeztem itt vagy ismerőstől kértem segítséget.

2012. szept. 8. 23:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Az igazság az, hogy eddig nyelvtanári végzettségem + 1 év gyakorlatom van, és szeretnék felvenni mellé még egy szakot. Engem a biológia érdekelne. Direkt nem másik humán tárgyat gondoltam ki, a reál tárgyak közül pedig a biológia áll hozzám a legközelebb, az érdekel.

Csak azt nem tudom felmérni, hogy mennyire reális a kitűzött cél vagy szándékom a felkészülést illetően.

2012. szept. 8. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!