A terhesség vége felé mennyi magzatmozgásnak kell lenni 1 nap?
Figyelt kérdés
35.héten vagyok és nagyon keveset mozog a picur:(Remélem nincs semmi baj:(
A jövőhéten megyek az orvoshoz
2013. jan. 5. 10:50
1/7 anonim válasza:
Ha jól emlékszem akkor 10-nek kell meglennie egy nap. Nem emlékszem már rá, hogy mikor kaptam egy papírt, azon kellett X-elni ha megvolt a 10 mozgás.
2/7 holysmoke válasza:
nekem azt mondta a doki ha 12 óra alatt megvan a 10 akkor semmi gond.Ha 3-6 között mozog akkor másnap doki ha viszont 1-2 azonnal Ctg
3/7 A kérdező kommentje:
Felhívtam az orvost és azt mondta menjek be uh-ra nehogy baj legyen.Megnézték és minden rendben van,állítólag csak ellustult:)
2013. jan. 5. 16:08
4/7 anonim válasza:
Az én gyermekem egész nap meg sem állt, ismerősöm babája alig-alig mozdult az utolsó hónapban. Mindkettőnknek egészséges babója van, csak az övé "lustább", az enyém azóta se áll le egy percre sem :)
5/7 gabszem válasza:
azt mondják egyre kevesebbet mozog mert kicsi a hely, hát az enyém úgy rúgkapált még a szülés napján is, hogy néha azt hittem kiugrik. :) FŐleg éjjel volt nagy ficánkolás.
6/7 anonim válasza:
Olyan érdekes, mert nekem senki nem mondta, hogy hányszor kell megmozdulnia, se orvos se védőnő. Igazából nem is számoltam, csak felfigyeltem rá. Volt olyan nap, amikor egész nap "aludt", máskor meg sem állt. Semmi baja nem volt, csak én pánikoltam mindig.
7/7 anonim válasza:
sziasztok! én a 34.hetet kezdtem tegnaptól és védőnő és dokim szerint is 1 óra alatt kell 10-et mozognia. az én Babóm valamikor vagy 20-szor is megrúg 1 óra alatt,de van,hogy csak 5-6 rúgást érzek..de nincs semmi gond a Babámmal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!