Eddig alig ment az alvás most meg álomkór és sok egyéb, nektek milyen igy a vége? 36hkm
Figyelt kérdés
Van egy kis vashiányom is ,de ettől függetlenül alig alig aludtam 4 -5 órát.Most mintha első trimeszterben lennék ,majd elalszom folyton. Többet eszem(főleg édességet,eddig nem csúszott) a fejem is "zsong " (mióta terhes vagyok sosem fájt)néha szédelgek ,és hányinger rám tőr olykor. Nagyon várom is a kis drágámat ,és egyben tartok is magától az eseménytől(nem az első babám ).2012. nov. 26. 21:16
1/9 anonim válasza:
En is faradekonyabb vagyok, viszont nagyon rosszul alszok. Ide oda forgok, sokszor felkelek. Kicsit en is tobbet kivanok, edesseget is de sajnos azt nem ehetek. Mar nincs sok hatra. En is nagyon varom mar, mindig arrol abrandozok milyen lesz, ha itt lesz :).
35h km (1.baba)
2/9 anonim válasza:
Szia, én eddig nagyon jól aludtam, leszámítva a sok pisilést, de utána is hamar vissza tudtam aludni! Most pár napja már sehogy sem jó :( 39hkm
3/9 A kérdező kommentje:
Szia !Huha hamarosan a kezedben a csöppség . :)
2012. nov. 26. 23:39
4/9 A kérdező kommentje:
Elsőke !
Én is rosszabbúl alszom már !:)
2012. nov. 26. 23:40
5/9 anonim válasza:
36hetes vagyok.Nagyon rosszul alszom,5x6x legalább fent vagyok.Nehezen alszom vissza,és fáradt vagyok egész nap.Várom már a végét :)
6/9 A kérdező kommentje:
Igen ez ilyen már .
Várom én is de izgulok is na meg utoljára babázom és szeretném minden percét kiélvezni akár a" terhes terhességnek" is . :)
2012. nov. 28. 14:01
7/9 A kérdező kommentje:
Kivel mizújság ?
Nekem Dec 31-én bújt ki a kisfiam Zolika .
4300 g és 55 cm .
Rengeteget szopizik és imádom :))
2013. jan. 29. 22:51
8/9 anonim válasza:
gratulálok szép nagy baba! természetes szülés volt?
9/9 A kérdező kommentje:
Szia !
Köszönöm szépen :)
Igen természetes de negyedik baba és őt sem úsztam meg gátmetszés nélkül . Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj .. :)
2013. jan. 30. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!