Gombás fertőzésem van régóta, kaptam rá kúpot, de vége a kezelésnek. Kérjek újat az orvosomtól?
Sziasztok, 15 hetes kismama vagyok, sajnos már a várandósságom előtt is sokáig szenvedtem a candidától. Most persze megint kijött, kaptam rá Candibene hüvelykúpot és krémet. Szorgalmasan kentem a krémet és használtam a kúpot, ruháinkat kifőztük, kerülöm a cukrot, a sok fehér lisztet, iszok grépfrútlevet nagyon sokat (nagyon megszerettem) és gr.cseppeket is szedek.
De most, hogy vége a kezelésnek, már most érzem, hogy visszajön, és a bőrömön is lett több helyen viszkető "kiütés"-szerűség. Gondolom ez is a candida, talán tiltakozik a kezelés ellen. Szerintetek visszamenjek az orvosomhoz újabb kúpért? Vagy az túl sok lenne? Privátban is írhattok, nagyon el vagyok keseredve, jó lenne tapasztaltabbtól tanács. Köszönöm!
Nekem kevertetett rá a dokim kúpot.10napos kúra volt,szépen elmúlt töle.Úgy tudom a kúrák között ki kell hagyni legalább egy hetet,de szerintem az a biztos ha visszamész és megmondod mi a helyzet.Sajnos lehetséges hogy visszafog jönni még a terhességed alatt,nekem is folyton volt valami hiába figyeltem mindenre hogy ne hogy elkapjak valamit(csak zuhanyoztam,szex meg vagy nem volt vagy gumival).Ezek a dolgok együtt járnak a babássággal.Nekem ajánlotta az orvosom a gynophilus h.kúpot h kordában tartsa egy kicsit a hüvely ph-t.Így is volt hogy lett valamim de tuti többször lett volna ha nem használom!!Jó babavárást Nektek!38hkm
Ha esetleg van más kérdésed akkor írj privátba,szívesen segítek ha tudok!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!