Viszketés a vége felé?
35.hétbe léptem be, és 2-3napja viszket esténként a lábfejem(sarok), illetve a kézfejem is itt-ott, valamint ritkábban a mellkasom, a hasam oldala, esténként jelentkezik...
Próblom kenegetni testápolóval, tehességi csíkok elleni krémmel a hasamat, sőt már a fenistilt is kipróbáltam a lábamin, de csak ideig-óráig segitett!
Olvasgattam erről a neten, de csak jól meijedtem, hogy ez valamilyen terhességi májféle betegségre is utalhat...
Hétfőn hívom az orvosomat, de addig is tanácsot, tapasztalatot kérnék, mki is lehet ez?Kinek volt már ilyen?
az alkalikus foszfatáz értékedet és az egyéb májenzimeket nézesd meg
nekem is volt ez a viszketés, én az ellenségemnek nem kívánom, ez viselt meg a legjobban, és én kiütéses is lettem, annyira hogy mind a négy végtagomat egybefüggő kiütés borította :( de azon kívül hogy kálciumot szedtem, nem csináltak semmit, utólag olvastam róla, hogy pedig ez veszélyes lehet a babára is, kisfiam hálaistennek makkegészségesen született
Köszi a válaszokat!
Nekem már nem olyan vészes, inkább csak esténként viszket a lábfejem kicsit, meg a mellkason, meg a pocakom, a kezem már nem!
Már voltam orvosnál, és istennek hála a máj-, vesefunkcióm teljesen rendben van!
A vizeletemben van valami baktérium féle, amit az orvosom most nem ajánl kezelésre, mert már a vége felé vagyok, és a terheseknél ez előfordul!Igyak rengeteget min.3litert napont, sok folyadékot!
Jövő hét szerdán megyek CTG-re, aztán az orvosomhoz utána, és akkor meglátjuk mi van, változott e valamit!
Aztán ez már hetente lesz!
Remélem minden ok lesz, már várom a végét!
Mindenkinek boldog babavárást kívánok!
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!