Vége fele járó ikres kismamik Ti, hogy bírjátok?
32 hetes vagyok de már nagyon szenvedős vagyok.Alig alszom mert sehogy se jó, ma hajnalba már a kanapén ülve aludtam inkább.Nagyon nehéz pocim stb.
Édes teher ez és nagyon várom őket de valljuk be h egy babával is nehéz már a vége fele.
30.héten járok és nagyon szenvedek már...hatalmas a hasam,alig bírom cipelni,de közben muszáj mennem vizsgálatokra,stb...de sajnos nemsokára be kell feküdnöm,a dokim ragaszkodik hozzá,pedig minden eredményem tökéletes,a babák is gyönyörűen fejlődnek(29.héten voltak 1430 és 1540 grammosak),de mivel természetes úton szeretnék szülni,ezért szerinte jobb,ha kéz alatt vagyok,mert bármikor bármi történhet. Én is azt várom már,hogy kint legyenek végre,mert akkor-ha aludni nem is sokat,de-legalább feküdni fogok tudni. Nem is tudom,hogy azoknak mennyire lehet rossz,akik még a tetejébe vizesednek is,meg a vérnyomásuk is magas...
Neked mekkorák a babák? Első babák lesznek?:)
30+4 napos,ikres kismami
31 hetesen voltak 1750 és 1720.Második babák, a lányom májusban lesz 4 éves.
Engem nem akar befektetni a doki mert minden tökélestes csak a méhnyak van picit megrövidülve.Nekem tuti császár lesz mert az első is az volt + egyenlőre még farosak is.
Kik laknak a pociban?Nálam egy fiú és egy lány.
Nekem is egy kisfiú és egy kislány lakik odabent és szerencsére mindketten fejvégűek már jó pár hete,persze ez még akár a szülőágyon is változhat,de legalább megvan az esélyem a természetes szülésre. Nekünk első babák lesznek.
30+6 hetes,ikres kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!