Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38/39 hetes kismamik hogy...

38/39 hetes kismamik hogy vagytok? Hogy alakul a ctg-tek? Hogy birjátok? Milyen a cervix értéketek?

Figyelt kérdés
Bocsi a sok kérdésért :D csak érdekldök!

2012. dec. 14. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Nálunk Nst van, de a lényeg ugyan az:), az tökéletes a magzatvizem viszont kevesebb így már nem hetente hanem fél hetente kell mennem és lehet h hétfőn befektet:(!

Én annyira bízom a hétvégében:), holnap töltöm a 39.hetet!

2012. dec. 14. 17:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Ja 2100-as vagyok, a becsült súlyunk 3800g volt tegnap és Kiscsajszi:)!

Te hogy vagy?

2012. dec. 14. 17:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Ctg-m jo,semmi fájás.2011 a cervix.Ugy szülnék már,olyan türelmetlen vagyok.Probálok nem rágondolni,de nem megy.Minden nap azt hiszem majd MA :D
2012. dec. 14. 17:11
 4/6 A kérdező kommentje:
38+5 hetes vagyok,és kisfiu lesz :)
2012. dec. 14. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is minden nap azt hiszem h na Ma már biztos:), de semmi jönnek-mennek a frontok, a fejem fáj, de a kislányom jól érzi magát odabenn:), pedig már olyan kíváncsi vagyok Rá!!!
2012. dec. 14. 18:11
 6/6 anonim ***** válasza:
38+2 vagyok, a 36 hetes UH. C3000 volt az értékem és a baba becsült súlya 2990g, az NST-n szépen mozog a babám,mást nem mondtak. Kislányom lesz ismét,joslóim minden éjszaka vannak 1,5 hete és 2 napja hányingerre ébredek éjszaka,nem tudom ez jelent-e valamit.Első kislányomat túl hordtam 40+6 hetesen szültem. Majd meglátjuk mi lesz most,már minden becsomagolva,összekészítve, csak reménykedem, hogy a karácsonyt már 4-esben tölthetjük el.
2012. dec. 15. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!