Kismamik hogy bírjátok a várakozást?
Én ennyire az elején még nem voltam türelmetlen :)
Én inkább már most kezdek az lenni..mindig mondom a páromnak,hogy olyan jó lenne,ha már itt tarthatnám a karomban a kisbabánkat és már ő is várja nagyon :)
Én már szinte szabály szerűen várom a szülést,hogy végre babázhassak :) Pedig az még kicsit odébb van.Néha mondom a babámnak is,hogy már nagyon várom,hogy itt legyen,de nem merem neki annyit mondani,nehogy fogja magát és idő előtt kibújjon,mert azt nagyon nem szeretném!!!
Én még a 6. héten be voltam tojva a szüléstől..most meg nem telik el úgy nap,hogy ne gondolnék arra,hogy de jó lenne már szülni és végre meglátni és a kezembe venni a kisbabámat :)
Nekem a 13 hetes 4D-s Uh-on azt mondták,hogy úgy néz ki,hogy kisfiú,de majd keddhez egy hétre megyek a 18 hetes Uh-ra és majd akkor megpróbáljuk még egyszer meglesni :) Remélem megmutatja magát úgy mint a 13 hetesen :)
16+3 hkm
Minden idoszaknak megvan a szepsege :). Az elejen alig vartam hogy tullepjem a 12.hetet. Utana hogy latszodjon majd hogy mar ne legyen koraszulott. Most mar a veget varom.
35h km
Köszönjük szépen kedves utolsó..
Neked is boldog babavárást még erre a pár hétre,és könnyű szülést kívánok!! :)
Első voltam.
Nekem is!
Volt addig is picike,de igazi terhes pocak kb attól van nekem is!
Már nagyon várom a végét,most igazi "terhes" már a terhesség,minden rossz:S
Se aludni,se semmi...már nem megy semmi...
A hormonjaim is kiakasztanak:)
36hkm
ÉS a java még most fog cska jönni:S
De nem keserítelek el:)
Nagyon szép dolog és egy csoda fog a kezedben lenni mikor megszületik,de hosszu addig az ut:S
Émn 36 hetes vagyok,de már alig várom,hogy vége legyen...
Detto igy voltam mint te,az elején a rosszullétek...Most a sav...a bordáim iszonyatosan fájnak,aludni nem tudok és még sorolhatnám:)
De fel a fejjel,értelme lesz ennek az időszaknak:)
Ezzel nyugtasd magad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!