39 hetes kismamik hogy bírjátok a várakozást?
Figyelt kérdés
Én péntekre vagyok kiírva, de már nagyon szívesen mennék bármikor.2012. máj. 12. 14:27
1/4 anonim válasza:
39 hkm vagyok.Én reménykedek a hidegfrontban.Kisfiad vagy kislányod lesz?Mi lesz a neve?Nekem kisfiam lesz,és Leventének fogják hívni:)
2/4 A kérdező kommentje:
Jaaj, Levi :) Kersztfiamt is így hívják. :) Kisfiam lesz nekem is, Benedeknek fogják hívni. Én is nagyon bízom a frontban, bár semmi változást nem érzek egyenlőre. Nem görcsölök, keményedés van, de az sem sok. Melyik napra vagy kiírva? Első baba?
2012. máj. 12. 14:47
3/4 anonim válasza:
Csütörtökre vagyok kiírva,második baba.Már van egy 4 éves kislányom.És Te melyik napra vagy kiírva?Nektek első baba?:)
4/4 A kérdező kommentje:
Én péntekre és első baba. Már nagyon izgulok, úgyhogy jó lenne túl lenni rajta. Ráadásul így a végére elővett az allergiám is, úgyhogy nem olyan kellemesen telnek a napok!
2012. máj. 12. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!