39-40 hetes kismamik, hogy bírjátok ezt a várakozást?
Figyelt kérdés
Én tegnap töltöttem a 39 hetet. Folyamatosan keményedek és fájásaim is vannak csak borzasztó rendszertelenek. A lepényem II. fokban érett. A fájásaim mindig napközben vannak, éjszaka meg néha megtapogatom a hasam, hogy egyáltalán meg van-e még mert annyira nem érzek semmit!!! De igazából ez a várakozás készít ki. Már nem tudok magammal mit kezdeni, folyton azon jár az agyam, hogy mikor tarthatom már a kezemben a kisfiamat!!! Ti hogy vagytok ezzel? Hogy bírjátok?2009. nov. 12. 07:04
1/3 anonim válasza:
Mi még csak 27 hetesek vagyunk, de már nagyon várom a februárt, úgy érzem nagyon lassan telnek a napok. Imádom fogni a pocakom, főleg amikor mocorog a Zsebi-babánk. Megértelek, de neked már csak kb. 1 hét, gondolj erre.
Könnyű szülést kívánok nektek!
2/3 anonim válasza:
Szia!
ÉN tudom mit érzel.Ugyanígy vagyok vele.Nekem már tegnap kellett volna szülnöm és sehol semmi.Már néha úgy fölhúzom magam hogy nem igaz,pedig tudom nem kéne,de már annyira türelmetlen vagyok.
3/3 anonim válasza:
Én is pont így érzek,éjszaka arra kelek, hogy megtapogatom,megvan-e még.Nekem is 1 hetem van még hátra,már annyira túl lennék az egész kórházas macerán!Nagyon sokszor keményedek,de jóslóim nem igazán vannak.Tegnap egész este olyan volt,mint egy golyó.Holnap megyek dokihoz, remélem okosabb leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!