Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39-40 hetes kismamik, hogy...

39-40 hetes kismamik, hogy bírjátok ezt a várakozást?

Figyelt kérdés
Én tegnap töltöttem a 39 hetet. Folyamatosan keményedek és fájásaim is vannak csak borzasztó rendszertelenek. A lepényem II. fokban érett. A fájásaim mindig napközben vannak, éjszaka meg néha megtapogatom a hasam, hogy egyáltalán meg van-e még mert annyira nem érzek semmit!!! De igazából ez a várakozás készít ki. Már nem tudok magammal mit kezdeni, folyton azon jár az agyam, hogy mikor tarthatom már a kezemben a kisfiamat!!! Ti hogy vagytok ezzel? Hogy bírjátok?
2009. nov. 12. 07:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi még csak 27 hetesek vagyunk, de már nagyon várom a februárt, úgy érzem nagyon lassan telnek a napok. Imádom fogni a pocakom, főleg amikor mocorog a Zsebi-babánk. Megértelek, de neked már csak kb. 1 hét, gondolj erre.

Könnyű szülést kívánok nektek!

2009. nov. 12. 10:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

ÉN tudom mit érzel.Ugyanígy vagyok vele.Nekem már tegnap kellett volna szülnöm és sehol semmi.Már néha úgy fölhúzom magam hogy nem igaz,pedig tudom nem kéne,de már annyira türelmetlen vagyok.

2009. nov. 12. 13:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is pont így érzek,éjszaka arra kelek, hogy megtapogatom,megvan-e még.Nekem is 1 hetem van még hátra,már annyira túl lennék az egész kórházas macerán!Nagyon sokszor keményedek,de jóslóim nem igazán vannak.Tegnap egész este olyan volt,mint egy golyó.Holnap megyek dokihoz, remélem okosabb leszek.
2009. nov. 12. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!