Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Oktoberben szulo kismamik...

Oktoberben szulo kismamik vagytok itt? Hogy birjatok a varakozast? Hanyadik baba, hany evesek vagytok? Milyen nemu lesz a babatok? Hogy fogjak hivni?

Figyelt kérdés
En okt.11-re vagyok kiirva,es mar nagyon turelmetlen vagyok.Elso babank,aki kisfiu lesz :),neve: Szabo Noel-Dominik.
2010. aug. 27. 15:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én okt 24-re vagyok kiírva. Első baba, fiú lesz :-) Nem vagyok türelmetlen, inkább félelmeim vannak.. Olyan bizonytalan az egész, azt sem tudom mi hogy fog történni, mire számítsak.. Szerencsére minden nap elfoglalom magam, így nem folyamatosan ezen agyalok. De tartok tőle nagyon..
2010. aug. 27. 15:25
 2/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én október 22-re vagyok kiírva. Második baba, kislány lesz, még nem döntöttük el a nevét. Az első is kislány (Emese), most lesz 21 hónapos. Várom már, hogy ketten legyenek! Én 30 éves vagyok.

Jól bírom ezt a terhességet, jobban mint az elsőt, mert most többet tudok pihenni (elsőt végigdolgoztam). Néha fáj a csípőm, más problémám nincs.

Jó babavárást nektek!

2010. aug. 27. 15:28
 3/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 22 éves vagyok, október 13 ra vagyok kiirva, és kisfiúnk lesz! Csaba Alex lesz a neve.

A szülést rettentő várom, mondjuk néha megijedek, félek a fájdalomtól és ez nagyon furcsa mert eddig teljesen pozitivan áltam a dolgokhoz.

Nálunk az a probléma hogy még kéne festeni, és egyéb dolgokat csinálni, babának cuccokat venni, télre tüzelőt szerezni, és nem tudom hogy mikor meg hogy miből:S.

Ez engem ugy lefoglal ez a kérdés hogy észre sem veszem a napokat, meg a heteket hogy repülnek:)!

Nagyon furcsa hogy már itt tartunk, 6 és fél hét és szülünk:)!

TÉnyleg Ti hol szültök? Mi a Szent Istvánba...

2010. aug. 27. 17:37
 4/13 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok, kisfiúnk lesz Zsoltika, Október 7-re vagyok kiírva. Már csak 6 héttttttttttttttt
2010. aug. 27. 17:46
 5/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én október31-re vagyok kiírva második baba lesz kisfiú Péternek fogják hívni.

19 hónapos a nagy és ő is fiú.

Ez a terhesség sokkal gyorsabban telik, mint az első.

Én azt várom hogy a nagy mit fog szólni a kicsihez..

Én 27 éves vagyok.

2010. aug. 27. 18:10
 6/13 A kérdező kommentje:

Orulok,hogy igy osszegyultunk :)!Elfelejtettem irni,hogy en 23 eves vagyok,de mire picur megszuletik,24 leszek.En szeptemberi vagyok,parom novemberi,a babat pedig jol osszehoztuk oktoberre :D,igy minden honapban unnepelhetunk majd.En mar nagyon turelmetlen vagyok,mar minden megvan ,nagyjabol,par apro dolog hianyzik.Mar egy honapja nem dolgozom,es eleg unalmasan telnek a napok,de amikor belegondolok,hogy mar csak 6 het van hatra...HUUU!!!...kicsit talan felek,a szulestol is,de csak kicsit,nem akarom stresszelni magam,hisz tudom,a szules ugyis fajdalmas,de tul kell elni,es tul is fogjuk mindannyian.

Sok egeszseget kivanok nektek,es jo babavarast,s persze sok boldogsagot! :))

2010. aug. 27. 18:54
 7/13 anonim válasza:
Én okt. 24-re vagyok kiírva,lányunk lesz Emmának fogják hívni,első baba én 28 éves vagyok.Még dolgozom,de már csak pár hétig,sajnos a csípőm nem a legjobb,de most már csak jobb lesz:) A szüléstől úgymónd nem félek hisz bent nem marad inkább csak kiváncsi vagyok milyen lesz hogy fog elkezdődni,stb.Mindenkinek jó babavárást.
2010. aug. 27. 20:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Október 6-ra vagyok kiírva, de valamiért úgy érzem előbb fog jönni, persze majd kiderül. :)

Első baba, kislány lesz és az Eliza nevet kapja. Sajnos múltkor még faros volt, így most a következő ultrahangig aggódok, hogy sikerült-e befordulnia. A császártól nagyon félek...na jó azért a szüléstől is, de mindemellett várom is, szeretném a természetes szülést átélni.

Amúgy 27 leszek, mire megérkezik. Már nagyon várom őt, a kis Picurkánkat.

Boldog babavárást mindenkinek!

2010. aug. 27. 21:18
 9/13 anonim ***** válasza:

Mi október 18.-ra vagyunk kiírva,de a doki szerint lehet előbb jön.29.héten c2 110 lett az eredmény,elkezdtem nyílni.Most sokat kell feküdni.Első baba,kislány,Dóra lesz a neve.Már nagyon várjuk őt,szinte minden megvan már,pár dolog hiányzik csak.Én 28 vagyok,a férjem 36éves.

Nekem a vizesedés okoz problémát.Reggelre annyira bedagadnak az ujjaim,hogy nem tudom ökölbe szorítani a kezem.De a picur jól van és ez a fontos.Már a 20.hét óta be van fordulva.Kíváncsi vagyok már,hogy milyen lesz a szülés és amikor először a karomba foghatom a kis drágát.

Boldog babavárást!

2010. aug. 28. 06:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csatlakozom hozzátok, én október 10-12 körülre vagyok kiírva, és reménykedem, hogy még 3 hetet legalább kibírunk a hátralevő 7-ből. Én 31 vagyok, és van egy 9 éves "nagy"fiam,Patrik, akinek az édestestvére lesz a pici, aki szintén fiúcska és Benedek lesz. A nagy 31 hétre született, ezért reménykedek, hogy az Öcsi nem fog nagyon sietni, de vele már a 33.héten tartunk. Még dolgozok, mivel családi vállalkozásunk van, szóval szerintem én innen megyek szülni is. De szerencsére jól birom, nem okoz gondot a sok lépcsőzés sem, és bízom benne, hogy a szülést viszont pont az aktivitásommal fogom egy kicsit megkönnyíteni, mert bár méretet az orvosom nem mond- azt hangoztatja, hogy örüljünk, míg nem tudjuk mekkora-, és már az első után én sem igazán hinném el, hogy mekkora lenne, de az biztos, hogy nem lesz pici baba.

2010. aug. 28. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!