Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan baba akinek...

Van itt olyan baba akinek Pakson volt keresztelője? Vagy lesz esetleg októberben? Ha igen, mikor?

Figyelt kérdés
milyen volt? menniy ideig tartott, igazából minden részlet érdekelne.
2009. szept. 21. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Pakson volt a keresztelőnk az Evangélikus templomban.

Írj konkrét kérdéseket, válaszolok.

2009. szept. 25. 10:11
 2/3 A kérdező kommentje:

köszönöm, hogy válaszoltál

Azt elfelejtettem, írni, hogy katolikusok vagyunk.

Igazából arra lennék kíváncsi, mennyi ideig tart. Mivel csak 3/4 11 kell mennünk, nem ciki-e csak úgy besétálni a mise közepén, mit csinál a pap, mennyi vizet önt a fejre,

Igazából az egész menete érdekel a keresztelőnek, a belépéstől kezdve.

Miben volt a babád? Meg van határozva nálatok, hogy miben viszed a babát?

2009. szept. 25. 10:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Nincs meghatározva. Azt nem tudom, hogy a katolikusoknál milyen szigoruak az ilyesmiben. Fehér ruhácskában, harisnyával, meg egy kardigán. A templomban nincs túl meleg. A tisztelendő segített(mondta), hogy mikor menjünk előre a babával. Az eskü alatt mindegy ki fogja, csak a keresztvíz alá tartsa a keresztmama. Utánna van nálunk ilyen anyai áldás, akkor az anyuka fogja a babát.

Az Evangélikus templomban Istentisztelet közben van a keresztelő. Ha jól tudom, akkor a katolikusoknál a mise után van.

2009. szept. 25. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!