Októberben hagytam abba a gyógyszert, azóta nem jön össze a baba. Milyen vizsgálatokra kellene elmennünk?
Ha október óta nem jött össze, akkor még ne menj sehová. A tablettaszedés után kell a szervezetednek legalább 3 hónap amíg rendbeszedi magát. (Ezért is szokták mondani, hogy utána még 3-6 hónapig nem is jó teherbe esni, tehát a baba előtt kell egy kis szünet.)
Ha nyár végére sincs eredmény, szerintem akkor érdemes elkezdeni ezen gondolkodni, addig ne görcsölj, mert attól nem fog sikerülni.
Általában azt tanácsolják (nekem is ezt mondta a doki), hogy egy év próbálkozás után érdemes orvoshoz forduli. Ha mindenképp dokihoz szeretnél menni, előbb a nőgyógyászod keresd fel, ő meg tudja állapítani van e szervi, hormonális oka annak hogy nem jön össze a baba.
Érdemes elkezdeni szedni a folsavat is, néha ez sokat segít, hogy könnyebben megterméküljön a petesejt.
És mielőtt bárki lepontozna ezt mind a dokim mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!