Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Októberben hagytam abba a...

Októberben hagytam abba a gyógyszert, azóta nem jön össze a baba. Milyen vizsgálatokra kellene elmennünk?

Figyelt kérdés
Igazándiból minden hónap közepe táján érzem a hasfájást/szúrást, ilyenkor lehet PÉ-m. Együtt is vagyunk ilyenkor is, de mégse jött még össze.
2009. ápr. 1. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi másfél éve próbálkozunk. Pár hónapja volt nekem egy hormonszint vizsgálat (vérből) és egy ultrahang. Mostanában megyünk vissza, a férjem is menne vizsgálatokra, én is alaposabb kivizsgálásra. sperma, petevezeték átjárhatóság nekem..., stb.
2009. ápr. 1. 12:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha október óta nem jött össze, akkor még ne menj sehová. A tablettaszedés után kell a szervezetednek legalább 3 hónap amíg rendbeszedi magát. (Ezért is szokták mondani, hogy utána még 3-6 hónapig nem is jó teherbe esni, tehát a baba előtt kell egy kis szünet.)

Ha nyár végére sincs eredmény, szerintem akkor érdemes elkezdeni ezen gondolkodni, addig ne görcsölj, mert attól nem fog sikerülni.

2009. ápr. 1. 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Általában azt tanácsolják (nekem is ezt mondta a doki), hogy egy év próbálkozás után érdemes orvoshoz forduli. Ha mindenképp dokihoz szeretnél menni, előbb a nőgyógyászod keresd fel, ő meg tudja állapítani van e szervi, hormonális oka annak hogy nem jön össze a baba.

Érdemes elkezdeni szedni a folsavat is, néha ez sokat segít, hogy könnyebben megterméküljön a petesejt.

És mielőtt bárki lepontozna ezt mind a dokim mondta.

2009. ápr. 1. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
En is mindig ereztem kozepidoben a peteerest, tojcsis folyasom is volt es belehuztunk minden alkalmat megragadva. A minden napi szeretkezestol a 2 naposig, sot a minden 3-dik naposat is kiprobaltuk mar. Aztan a babam megsem peteereskor fogant. Hanem a mensi elott az 5-dik napon. A tesztem a nemvart mensu utan csak 10 nappal lett pozitiv. Innen tudom, hogy pontosan mikor fogant. Tehat ezzel azt akarom csak mondani, hogy ne gorcsoljetek ra mert sosem tudod, hogy mikor szabadul ki spontan egy pete, mondjuk egy orgazmustol. Ne csak a kozep idore koncentralj. Kivanom nektek, hogy minel hamarabb osszejojjon!!!
2009. ápr. 1. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!