Ha már régóta nem jön a baba és nőgyógyászhoz fordulnék, milyen vizsgálatokra számítsak és mennyi időn belül lesz eredmény?
Először egy nőgyógyászati vizsgálatot csinálnak (rákszűrés)+ultrahang. Ezután egy vérvétel volt, hormonprofil (A mensi 2. napján). Ebből már sokmindent látni. Ezután spermavizsgálat. Megnézik a peteérést uh-val. Utána pedig irányított együttlét.
Nálam így volt :-)
Szia!Én amikor elkezdtem sima nőgyógyászati rendelésre mentem.Ott megvizsgáltak és mindent rendben találtak.Beutalót kaptam ultrahangra,oda a mensi 12. napján kellett járnom,hogy van e tüszőérésem.Nálam találtak egy picike cisztát,ezért laporoszkópiát csináltak.Hormonszintet néztek a menstruáció előtti 2. és utáni 2. napon.Nekem ez jó volt.Ezután minden hónapban jártam ultrahangra és a doki monda meg mikor legyek együtt a párommal.Tudom nem valami romantikus :) de a babáért mindent megtettünk.Ez nekem fél évig tartott.Fél év után kerültem át szegedre a klinikára.Ott inszemre készítettek fel.Inszem előtt pár héttel estem teherbe :)
Sok sikert!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!