18 Hét körüli kismamik hogy vagytok? Eddig miket tapasztaltatok? Nagy már a pocakotok? Mozgolódik már a baba?
Szia!
18+3 vagyok jelentem :)
Én már teljesen jól vagyok, semmi émelygés, semmi hányás. Most már az okoz "gondot", hogy nő a pocak, és nem tudok már ugyanúgy hajolgatni és guggolni, mert kényelmetlen :)
Egyébként már eléggé nő, formás :)
A babát éreztem másfél hete is, de tegnap nyugiba feküdtem a fotelban és hihetetlenül erősen éreztem, hogy egymás után 3x megrúgott. :) Fantasztikus volt :)
17+3 hetes vagyok, 3. baba.
Már mindenki számára látható, hogy babát várok, főleg, hogy már a kardigánnal sem "álcázom magam", mert jó idő van.
Elég fáradt vagyok folyamatosan, de az nem biztos, hogy a terhességtől, hanem a két másik gyerekemtől.
Egyébként jól vagyok.
Jah most épp izgulok egy picit, mert tegnap megfejelte a pocakomat a kisebbik gyerekem és eléggé fájt utána a pocakom. Délután elugrunk a védőnőhöz, szeretném, ha hallgatna egy szívhangot.
13.hét óta érzem a mozgását, de nem minden nap.
Nektek is jó babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!