19 hetes terhes vagyok.2,5 hete tapasztaltam először, hogy megmozdult a pici. Ti mit tapasztaltatok ilyen idősen a baba mozgását illetően?
Először csak rövid időre jelentkezik és aztán napokig semmi, majd ahogy egyre nagyobb és erősebb baba lesz, úgy fogod te is egyre többször érezni őt, és egyre erőteljesebbek lesznek a mozdulatai is.
Ő még nagyon picike, és sok a helye, így nem mindig érzed őt, de attól ő még mozog.
Lassan már hallani is fog, úgyhogy készítheted a meselemezeket! :)
Ilyenkor még tényleg sok helye van a babónak, nem mindig érezheted, hogy éppen mit csinál, ezért nem kell aggódnod. Lassan majd Te is kitapasztalod, hogy mikor mozog és mikor alszik. (tündérien beállnak egy napirendre,bár ez a terhesség vége felé felborul, hiszen nem lesz annyi helye...)
További boldog babavárást!
Sziasztok,
A nagyfiammat, aki most 6 éves, 16 hetesen éreztem először. Olyan volt, mint amikor szalmaszállal buborékot fújsz a víz alatt, és a vízfelszínre tett tenyered alatt elpukkannak :)
Most a másodikat is 16 hetesen éreztem először, de őt inkább bökdösés jellemezte, valószínűleg a fejecskéjét éreztem, ahogy a hasfalamnak ért.
Eleinte ő most, csak este jelentkezett, olyan 6 óra tájékán, de most már belelendült, jelentkezik reggel, délelőtt, délután és este, szinte majdnem ugyanazokban az időpontokban.
Igaz, volt olyan is, hogy lusti volt, és csak egyszer jelentkezett egy nap:)
Később tényleg erőteljesebb lesz az érzés,sőt látványos is, főleg, amikor egyik oldalról helyezkedik majd a másikra, szóval, mint a tenger :)))))
Jó érzéseket Nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!