Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor lesz már vége a kezelésnek?

Mikor lesz már vége a kezelésnek?

Figyelt kérdés
elmentem múlthéten dokihoz, és mondtam neki hogy visszatérő hüvelygombára gyanakszom.ő meg sem vizsgált, azt mondta már látott ilyet és írt fel nekem hüvelyöblítést,ezt használtam 5napig (mert addig kellett) és tegnap visszamentem kontrollra és azt mondta,hogy vez még tiszta gomba és írt fel 6db Mikogal hüvelykúpot. mondta, ha ez után is lesz még folyás,akkor még csinálunk egy zárókezelést.Na ez mi lenne?Jah és vasárnap meg fog jönni és tegnap azt mondta hogy még belefér a 6db előtte,de kiszámoltam és hétfő este kellene az utolsót felhelyezni,ezért nem kezdtem el,majd ha elmúlik,ugye jól tettem?Segítsetek, mi lenne a záró kezelés? :S
2008. szept. 4. 06:37
 1/1 anonim ***** válasza:
68%
Változtass orvost! Ha meg sem vizsgál, mire ad gyógyszert? A fejében kavargó tarka képekre?
2008. szept. 4. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!