Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nemvárt napján és nemvárt...

Nemvárt napján és nemvárt utáni napon első vizeletből 3 pozitív teszt. Rá két napra nem első vizeletből két nagyon-nagyon halvány teszt. Elment a baba? (mindegyik teszt másfajta volt)

Figyelt kérdés
írjon akinek volt hasonló tapasztalata

2013. márc. 30. 11:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne izgulj vegyél egy clearblue tesztet és holnap első vizeletből csináld meg :) tuti erős pozitív lesz :)
2013. márc. 30. 12:39
 12/27 anonim ***** válasza:

Ha erősen látszott akkor rá két napra nem halványul el teljesen szerintem. Kémiai terhesség nem csinál jól látható erős tesztet hanem annak ez a lényege hogy eleve nagyon halvány épp hogy sejthető csík és onnan nem erősödik. A medi lab szerintem is egy kalap...az.

De te tudod. Majd kiderül úgyis pár napon belül az igazság, szerintem amúgy csak türelmetlen vagy. Nem várt napján csináltál volna egy tesztet az pozi és mondjuk még 2-3 nap múlva megint egyet de nem délután meg délelőtt hanem rendesen ugyanazzal a teszttel reggeli pisiből akkor most nem aggódhatnál :(

2013. márc. 30. 12:42
 13/27 A kérdező kommentje:
Azért csináltam ma újra medi labbal mert ugyanaz a fajta teszten akartam látni, hogy erősödik vagy sem. De lehet nem délelőtti sokadik pisiből kellett volna...
2013. márc. 30. 13:04
 14/27 anonim ***** válasza:
biztos hogy nem! holnap reggeli elsőből.
2013. márc. 30. 13:06
 15/27 anonim ***** válasza:

Akkor azert halvany mert sokadik pisibol van..:D ne aggodj!:) Holnap csinalj egy clearblue tesztet reggeli elso pisibol!(probalj meg ejszaka nem inni)

Es amugy jokat irtak elottem,a hcg nem megy ki egy-ket nap alatt..Nekem veteles (eros, gorcsos verzes) utan 2 hetig volt pozitiv tesztem. mostani terhessegemnel en 2-3 naponta teszteltem es volt hogy az elso pisi utan is csinaltam egyet delutan(tesztelgettem..:) ) es az nem volt olyan eros mint a reggeli,csak halvany..:)

2013. márc. 30. 14:06
 16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, várok még tapasztalatokat....
2013. márc. 30. 16:34
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem tudod lefotózni a teszteket?
2013. márc. 30. 17:13
 18/27 anonim ***** válasza:

ez egy jó ötlet!

állítsd be a telódon hogy negatívként készítsen képet és azon lehet látni, ha két csíkos...

2013. márc. 30. 17:28
 19/27 anonim ***** válasza:
A facelle is ki kell,h mutassa,nekem két nap késésnél erős pozitív volt napközbeni pisiből.Kitartás,ott lesz.22hkm
2013. márc. 30. 19:30
 20/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást.

Sajnos fotót nem tudok csinálni mert csak telefonnal tudnék, de olyan homályos, hogy azon semmit nem látni.

Jaj nagyon izgulok, hogy mi lesz:(

2013. márc. 30. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!