Ti mit csinálnátok akkor, ha nehéz anyagi helyzetben lennétek és az első baba mellé becsúszna egy második? Megtartanátok vagy nem?
Mi a párommal nagyon abortusz ellenesek vagyunk,denem vigyáztunk eléggé!Tudom felelötlenség,de most a véleményetekre lennék kíváncsi nem az ocsmárolásra.Mert akartunk volna még egyet csak nem most,hanem egy pár év múlva!
2 hónapos babó anyukája
Tudom,hogy felelötlenség,de ezt már írtam:( Mindig kiszállásos módszerrel védekeztünk és soha nem volt gond!A kis lányunk direkt jött össze,de most késön szállt ki a párom!:@Egyébként még csak 50%,hogy terhes vagyok.
Nehéz anyagi körülmények között azt értem,hogy hitel a házon hála megboldogult édesapámnak és szép adóságok:(
2 hónapos baba mellett terhes vagy? Akkor a 6 hetet sem vártátok ki. Elég nagy felelőtlenségre vall "nem figyelni eléggé", főleg ilyenkor.
Ha megoldható lenne a minimális életszínvonal, megtartanám.
Az orvos nem éppen fog megdicsérni...
Szerintem először győződj meg arról, hogy tényleg terhes vagy e. Aztán majd ráérsz ezen agyalni.
Meg már arra is rájöhettél, hogy a kiszállásos módszer nem védekezés.
Én csak akkor voltam hajlandó ezt alkalmazni, ha nem bánnám, ha becsúszna a baba.
Ezt nem is kell kérdezni. Én simán megtartanám. Egyetértek a lepontozott válaszolóval, és nyugodtan lepontozhat mindenki.
Ha már besikerült, akkor jöjjön csak.
Kedves Kérdező! Vedd úgy, mintha ikreid születtek volna elsőre és mindjárt könnyebb. ;)
Mert ha belegondolsz, másoknak ikeri születnek. Ők sem akasztják szögre.
Mi az hogy 50 százalék?Ilyen alapon mindenki kiírhatná aki szexel hogy lehet terhes vagyok, mert hát védekezés mellett is besikerülhet.Miből gondolod a terhességet, van valami konkrét jele???
Megtartanám, ha a doki is engedné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!