Ti megtartanátok a babát 20 évesen?
3 éve vagyunk együtt a párommal, ő külföldön melózik úgyhogy anyagiakkal nem igen lenne gondunk. Én tanulok de levelezőn szóval ebbe sem zavarna bele különösen a kicsi.
Sajnos 15 évesen felelőtlen voltam és teherbe estem a megszakítás mellet döntöttem, félek ha ismét úgy döntenék hogy még korai többet nem lehetne már gyermekem. Pedig szeretnék tényleg, de a szívem egyik fele még mindig korainak véli és "élni" szeretne szórakozni stb.
Mit tennétek a helyemben?
BUNKÓK KÍMÉLJENEK!!!!
én minden további nélkül megtartanám
bár tény hogy most 33 évesen éreztem úgy hogy "jó" anya tudok lenni
/tudom hogy nincs ilyen, de akkor úgy mondom hogy kevésbé idegbeteg/
de igen, határozottan igen főleg hogy a szíved egyik fele már elanyásodott :)
jaaaaa és nem beszélve arról hogy 20 évesen az ember fizikuma még pikk pakk visszaáll a baba előtti alakra, 33 évesen meg már nagyon nem :)
Én 2hónapja lettem 24 éves. (nem sokkal több) A Férjemmel 7 éve vagyunk együtt, ebből 2 éve házasok. A Fiam 8 hónapos. Életem legjobb döntése volt a gyerek.Igaz Én dolgoztam elötte/közben, és a Férjem itthon dolgozik nem külföldön.
Tudod, világ életemben azt hittem hogy amikor egy gyerekes Anyuka azt mondja nekem: " ez a világ legjobb dolga, semmivel nem cserélném el" stb. szóval azt hittem ez csak olyan szokásos Anya duma. :)
Hát nem. Ez a legszebb és legnagyobb szerelem az életben. Minden fáradság, aggódás, nem alvás ellenére, soha senkivel nem cserélnék, és nem csinálnám vissza.
Igaz nincs mindenre ugyanannyi időm, nem akkor megyek és oda ahova Én akarok, de van egy gyönyörű Kisfiam aki szeret és akinek Én vagyok a világ közepe, aki nemsokára rajzol majd nekem, és felköszönt Anyák Napján. :) Szóval... mindezeket akkor fogod megtudni mikor megszületik, és csak tartod a kezedben és nézed, hogy Ő az akire annyira vártál... akkor kezdődik az igazi életed!!!!
:)
"Sajnos 15 évesen felelőtlen voltam és teherbe estem a megszakítás mellet döntöttem"
Ha egyszer már ráfáztál a felelőtlenséged miatt, akkor miért nem figyeltél jobban a védekezésre?
Igen, én 20 évesen megtartottam volna. De a te életed, a te gyereked, azt csinálsz, amit akarsz.
De tanulj már meg védekezni...
persze, megtartanam! :)
en 20 evesen lettem terhes, a 21.szulinapomra kaptam a kisfiamat. nem terveztuk ot, de az elvetetès kerdese fel sem merult bennunk. akkor voltunk egyutt 5 eve a parommal. en is imadtam szorakozni jarni, soha nem tudtam meglenni egy helyben. de gyorsan megszoktam azt, h csak 2-3 havonta tudunk beiktatni pl egy mozit vagy discot. nem reg multam 22, a fiam 16 honapos es imadok fiatal anyukanak lenni!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!